Maja Marinković zapomaže tokom vrele akcije: Ti si lud, boli me! Pantera ne staje

19.04.2024

10:00

By

Veza Maje Marinković

YouTube/Printskrin

Maja i Pantera

Veza Maje Marinković i Stanislava Pantere sve je ozbiljnija

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Pantera Krofak pre nekoliko nedelja ozvaničili su emotivnu vezu u Eliti. Od tada Maja Marinković i Stanislav Krofak ne kriju koliko prijaju jedno drugom, te veruju da će i nakon rijalitija ostati zajedno, a da veza Maje Marinković obećava, ako ništa drugo, dokazuje hemija koja je između starlete i MMA borca očigledna.

Veza Maje Marinković sa Panterom za sada je stabilna i nema turbulencija

Naime, rano jutros, nakon emisije „Gledanje snimaka“, Maja i Pantera završili su u hotelu, a onda se odigrao pravi rolerkoster. Kako prenosi portal „Pink“, Stanislav je toliko navalio na Maju, pa je starleta u jednom momentu čak i zakukala.

Veza Maje Marinković

Maja Marinković i Stanislav KrofakPrintskrin

Ako ćemo po vrelim akcijama, ova veza Maje Marinković definitivno ima potencijal da opstane jer se Pantera ne šali i izgleda važi za ljubavnika koji je jedini uspeo da ukroti Marinkovićevu. Drugim rečima, deluju jače i od veze Cara i Maje koja je važila za jednu od turbulentnijih.

Pročitajte i – Roditelji Stanislava Pantere ogorčeni zbog nove snajke – Maja Marinković nepoželjna u Zagrebu

Kako smo videli na jednom od strimova, a sdeći po uzdasima i zvucima koji su odzvanjali hotelom, Pantera je „urnisao“ Maju, a ona je samo ponavljala:

– Ti si lud, jao šta me snađe – rekla je Maja strasno uzdišući.


Pročitajte i – Zagreb na nogama zbog Maje Marinković – Opšti haos zbog vrele akcije, oglasila se Panterina ćerka

– Svr*iću – kukala je Maja.

– Jao, to, srce moje – bodrio je Stanislav svoju partnerku.

– Ti si lud, boli me – dodala je Maja.

Podsetimo, ćerka Stanislava Pantere, kao i njegovi roditelji, nisu za to da Maja Marinković bude njihova snajka, međutim, Pantera je tim povodom istakao da isključivo sam donosi svoje odluke.

– Slažem se sa svima koji su napisali da je ostao sam da bi bio najbolji, a naravno da ja svog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica – napisala je pre dve nedelje ćerka Stanislava Pantere na njegovom Instagramu i time pokazala šta misli o tatinoj novoj devojci. Nakon toga nije imala javne komentare, a ostaje da vidimo kakve su njene reakcije nakon tatinih žestokih vrelih akcija.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije