Roditelji Stanislava Pantere ogorčeni zbog nove snajke: Maja Marinković nepoželjna u Zagrebu

05.04.2024

12:00

By

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Bojan Vuković

B.V.

Maja Marinković i Stanislav Krofak uživaju u vezi i ne kriju koliko jedno drugom prijaju

Starleta Maja Marinković i Stanislav Pantera Krofak pre nekoliko dana obelodanili su da su započeli emotivnu vezu. Naime, Maja Marinković i Stanislav Krofak ne kriju koliko prijaju jedno drugom, te veruju da će i nakon rijalitija ostati zajedno, međutim, u Zagrebu odakle je Stanislav, starleta nije u startu prihvaćena kao njegova devojka.

Maja Marinković i Stanislav Krofak nadaju se dugoj vezi i van rijalitija

Nakon što su u ponedeljak Maja Marinković i Stanislav Krofak započeli vezu, najpre se o tome oglasila ćerka Stanislava Pantere iz Zagreba koja je inače zadužena za Instagram profil svog tate. Kako je navela, oca u svemu podržava, ali ipak veruje da bi se on sam, bez partnerke, bolje kotirao u rijalitiju i time je svima stavila do znanja da nije oduševljena Majom.

Maja Marinković i Stanislav Krofak

StanislavPrintskrin/Youtube

Osim ćerke, i fanovi MMA borca dali su svoj sud o Maji i direktno ukazali da veruju da ta veza neće opstati, a sada su se oglasili i roditelji Stanislava Pantere i otvoreno negodovali protiv potencijalne snajke:

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle – Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

– Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne znači da se njihova prošlost može izbrisati – stoji u saopštenju porodice Krofak, ali ni to nije sve:

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Maja MarinkovićDragan Gajić


– Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak!

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsećanja radi, Stanislav je u rijaliti ušao kao prevareni bivši dečko Mione Jovanović. On sa njom nema nameru da se miri, ali u to nije ubedio repera Nenada Aleksića. Naime Ša je u agoniji od paranoje da će ga Miona otkačiti, i to upravo zbog Stanislava.

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: Dragan Gajić/Printskrin

Još iz kategorije