Ša se nagutao lekova, jedva stoji na nogama: Vanredno stanje u Šimanovcima zbog repera

05.04.2024

10:04

By

Drugarica Mione Jovanović

ATA IMAGES

Ša i Miona

Reper Nenad Aleksić Ša u agoniji uporno moli za ljubav Mione Jovanović

Nenad Aleksić Ša i njegova nova devojka Miona Jovanović od samog starta veze imaju burne svađe, rasprave i jedno drugom prave ljubomorne scene. A posebno je reper Nenad Aleksić Ša u agoniji od momenta kada se u Belu kuću uselio i Mionin bivši dečko MMA borac Stanislav Pantera Krofak.

Reper Nenad Aleksić Ša u agoniji zbog MMA borca Stanislava Pantere Krofaka

Naime, Miona je javno ostavila Stanislava Krofaka, MMA borca iz Zagreba, i odmah uplovila u vezu sa Ša. Međutim, pošto mnogi sumnjaju da Miona još uvek voli Panteru, ne čudi što je reper Nenad Aleksić Ša u agoniji i ne može da prestane da sumnja u iskrenost emocija svoje nove drage.

Reper Nenad Aleksić Ša u agoniji

Ša i MionaPrintskrin/Youtube

Ša danima živi u strahu da će se Miona vratiti Stanislavu, čak ga nije do kraja umirila ni činjenica da je MMA borac Pantera u vezi sa Majom Marinković. Njemu ni to nije dovoljan dokaz da Panteru Miona više ne zanima, pa se požalio cimerima da ga glava nenormalno boli iako je popio nekoliko lekova protiv bolova i za smirenje.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcemž

Iako je Pantera sada sa Majom, Ša strepi da Miona i dalje gaji emocije prema bivšem. Zato je stalno preslišava i uslovljava da joj na pamet ne padne ni da priđe Stanislavu, a kamoli da sa njim popriča. Zbog svega toga nedeljama je reper Nenad Aleksić Ša u agoniji i čini se da će to njegovo stanje potrajati.

Reper Nenad Aleksić Ša u agoniji

Miona i ŠaYouTube/Printskrin


Koliko je Nenadu loše zbog svega što ga je snašlo dokazuje činjenica da se nagutao lekovima da bi ga prošla glava, ali mu ni to nije pomoglo. Zato se i požalio Mioni da mu pada glava i da se oseća jako loše, pa je nastala panika u Šimanovcima, međutim, sve se sredilo kada je reper konačno zaspao.

Pročitajte i – Zagreb na nogama zbog Maje Marinković – Opšti haos zbog vrele akcije, oglasila se Panterina ćerka

Podsećanja radi, Ša generalno nema sreće sa ženama. On se prošlog leta oženio sa Vanjom Ignjatović, međutim, ona ga je ostavila posle samo dva meseca braka. Pre nje bio je u braku sa Ivanom, koju je prevario u rijalitiju sa Tarom Simov. Ivana sada živi punim plućima i nema lepe reči o Nenadu, kao ni druga reperova supruga Vanja do koje se nedavno i zvanično razveo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije