Nova drama u Šimanovcima: Obezbeđenje opkolilo imanje, dešava se haos neviđenih razmera

16.04.2024

09:04

By

Hitna odluka Velikog šefa

prinstcreen TV Pink

Elita

Bebica i Teodora beže iz Elite, obezbeđenje opkolilo Belu kuću

Nenad Macanović Bebica i Teodora ove sezone su jedan od upečatljivijih parova u Eliti. Njih dvoje se na svaka dva dana mire i raskidaju, a sve zbog njenog flerta sa Nemanjom Gačićem. Međutim, ovog jutra njih dvoje su zajedno napravili karambol i digli obezbeđenje na noge.

Bebica i Teodora napravili haos epskih razmera na imanju u Šimanovcima

Naime, pojedini takmičari počeli su da viču kako Teodora i Bebica beže iz Elite kroz prozor, pa se obezbeđenje odmah nacrtalo na lice mesta. Njih dvoje su obišli celo imanje nakon žustre svađe sa Miljanom Kulić, a na kraju su odlučili da pobegnu kroz prozor u dvorištu. Obezbeđenje ih je sve vreme jurilo po imanju.

Bebica i Teodora beže iz Elite

ObezbeđenjeYouTube/Printskrin

Međutim, nakon malo duže drame oko situacije da Bebica i Teodora beže iz Elite, njih dvoje ipak su se smirili i vratili na spavanje. Inače, čitavom haosu prethodio je njihov sukob sa Miljanom koja poslednjih dana pravi probleme po imanju, a sa Nenadom i Teodorom je od samog početka imala okršaje na ivici fizičkog obračuna.

Pročitajte i – Zvezdan Slavnić ne može bez nje – Ona je moja najveća ljubav za ceo život

– Mi smo se posvađali zbog Nemanje, nakon toga njemu nije bilo dobro, a ujedno ni meni nije bilo okej. Nakon razgovora kada je on meni rekao da neće da mi prebacuje Nemanju, da je ustanovio da mene ne interesuje Nemanja, shvatio je da je to bila glupost. Rekao je da to više neće da radi. Video je da nisam ni gledala niti me interesuje dečko, meni je tad bilo zanimljivo, sad nije. Što se tiče Miljane, za mene to nije bila igra. Ja sam videla u njoj da ona ume da bude odan prijatelj, mene ona uvek nasmejavala – rekla je ranije Nenadova devojka, a potom je nastao haos kada se po imanju pročulo da Bebica i Teodora beže iz Elite.

Pročitajte i – Bebica doživeo pomračenje – Macanović krši i lomi, obezbeđenje ne može da ga savlada

Podsetimo, stanje Nenada Macanovića Bebice generalno nije dobro zbog nestabilne veze, pa svako malo pravi haos po imanju, a zbog njega je čak i Veliki šef više puta reagovao i kaznio i njega i druge takmičare.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije