Bebica doživeo pomračenje: Macanović krši i lomi, obezbeđenje ne može da ga savlada

12.04.2024

19:04

By

Stanje Nenada Macanovića Bebice

Bebica

Stanje Nenada Macanovića Bebice zabrinjava sve rijaliti takmičare

Stanje Nenada Macanovića Bebice sve je lošije i lošije. Naime, Nenad Macanović Bebica psihički je jako slab i nesiguran, a sve zbog Teodore Delić sa kojom je bio u vezi, a koja ga je pravila budalom sa Nemanjom Gačićem i sve vreme mu flertovala iza leđa.

Stanje Nenada Macanovića Bebice zahteva hitnu reakciju stručne pomoći

Naime, kako je Teodora po ko zna koji put prekršila obećanje da neće flertovati sa Gačićem, Bebici je pao mrak na oči, pa je krenuo da krši i lomi po Beloj kući. Ali ni to nije sve, on je i fizički nasrnuo i na Teodoru bez namere da se zaustavi, pa je s tim u vezi stanje Nenada Macanovića Bebice zaista zabrinjavajuće i zahteva odlazak kod psihijatra ili psihologa, ali i bez njihove ekspertize te dijagnoze, jasno je da je Bebica u velikom problemu.

Stanje Nenada Macanovića Bebice

Teodora i Bebica

– Koga lažeš ti pet meseci?! Ti si mene lagala, koga si htela da zoveš?! Je l’ te nije sramota da lažeš?! – urlao je Bebica, a Teodora nije dala na sebe, pa ga je dodatno razjarila:

– Šta te briga. Možeš da me pratiš koliko hoćeš, nije išao odnos i to je to, htela sam da izgladim – odbrusila mu je Teodora i dolila ulje na vatru, pa je očekivano usledio haos.

Pročitajte i – Takiju pao mrak na oči zbog Pantere – Stavio mu do znanja kako stoje stvari, pa potkačio Janjuša

Nakon ove žustre svađe i salve uvreda, Bebica je zabranio Teodori Delić da izađe iz garderobera i naglasio joj da neće mrdnuti dok ne obavi  razgovar sa njim, međutim Delićeva je to striktno odbijala, pa joj je  Beboni u znak revolte u besu uništavao lične stvari, ali je i fizički nasrtao na nju, pa je nastao opšti haos.


Pročitajte i – Bukti rat Milana Miloševića i Darka Tanasijevića – Videćemo ko ima više love

Zbog ovog napada na Teodoru koje je izazvalo psihičko stanje Nenada Macanovića Bebice, u Belu kuću doletelo je munjevitom brzinom i obezbeđenje, pa je čak i njima trebalo dugo da savladaju razjarenog Bebicu. Ostaje nam još da vidimo da li će i kako Veliki šef kazniti ovaj incident, a kako mediji prenose, majka Nenada Macanovića zbog svega što joj sin prolazi i te kako brine i moli Boga da sve prođe bez većih posledica po njegovo zdravlje.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE/B.V.

Još iz kategorije