Takiju pao mrak na oči zbog Pantere: Stavio mu do znanja kako stoje stvari, pa potkačio Janjuša

12.04.2024

16:04

By

Otac Maje Marinković

Bojan Vuković

Taki i Maja

Otac Maje Marinković ima važnu poruku za porodicu Krofak

Otac Maje Marinković ove sezone suzdržava se od suvišnih komentara na temu svoje ćerke, te njenih bivših momaka, a nije mnogo rečit ni po pitanju Stanislava Pantere Krofaka sa kojim je Maja Marinković nekoliko nedelja u vezi koja je izazvala reakcije u Zagrebu.

Otac Maje Marinković ne želi da komentariše mnogo novog zeta

Nakon što je porodica Stanislava Pantere otvoreno iznela stav da nisu za to da Maja i Stanislav ostanu u vezi, otac Maje Marinković najpre je ostao suzdržan, ali je sada ipak izneo diplomatsko mišljenje i naglasio da je njegova Maja najveća zvezda u Beloj kući, te da se svi šlepaju na njeno ime.

Otac Maje Marinković

TakiBojan Vuković

– Možda je Pantera Maji samo prolazna avantura, Maja je najveća zvezda svih vremena, svi su oni njeni fanovi. Ja mislim da je sve to njihova gluma ispod pokrivača, oni se igraju – rekao je otac Maje Marinković, pa se dotakao i bivšeg zeta Janjuša:

Pročitajte i – Stanislav je prebio suprugu, pa je pokrao – Isplivala šok istina, žena sve potvrdila

Kako je bila lažna ljubav između Aneli i Janjuša, kako puče. Sve onaj dečko Alibaba što je rekao sve je uravu. Oni su subotari za te odose vikendom. To su dva najveća foliranta, možda je to i zbog kadra jer ih nema nigde – rekao je Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković koji je nedavno prolazio kroz dramu zbog pretnji, a onda se dotakao i Teodore Delić sa kojom su ga povezivali, ali je on ostao pri tome da su oni samo prijatelji:

Pročitajte i – Mioni Jovanović zabranili izlazak iz države – Stanislav obelodanio šok detalje

– Teodoru ne mogu da komentarišem jer sam njen prijatelj, ali mislim da je Bebica naučio da igra rijaliti pored Miljane, možda je to zbog kadra, mada svi se sad mire i svađaju, možda su se i Janjuš i Aneli dogovorili da raskinu, ne zna čovek više šta da misli kad se mire i pljuju na svaka dva sata – rekao je otac Maje Marinković za Pink.


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije