Mioni Jovanović zabranili izlazak iz države: Stanislav obelodanio šok detalje

10.04.2024

10:00

By

Majka Mione Jovanović

YouTube/Printskrin

Miona

Mioni Jovanović zabranili izlazak iz države

Stanislav Krofak je, tokom jučerašnje debate u Eliti, otkrio da je u rijaliti ušao naoružan informacijama o Mioni Jovanović.

Mioni Jovanović zabranili izlazak iz države, ovo je razlog

– Ja sam rekao da sam čuo nešto o njoj i kada sam ulazio ovde, ali to ovde neću da spominjem, ta osoba me ne zanima – otkrio je Krofak.

– To su smešne priče, ja sam čula i da se neko oglašavao, ali to nema veze sa vezom – pravdala se Miona.

Mioni Jovanović zabranili izlazak iz države

– Za mene ova osoba ne postoji, precrtao sam je, ona je jedna cinkara, koja priča o svojim bivšim momcima… – nastavljao je Stanislav.

– Narod vidi i nacija, sve vreme sam bila u nekoj sprdnji… Jedan od partnera vidi da je sve bila sprdnja, meni nije bila sprdnja ništa – govorila je Miona.


Pročitajte: Umro muž poznate pevačice- Skončao je gladan i sam, bez dinara na ulici

– Kako je odmicalo vreme, ja sam videla da imamo različite načine života, nije me pratila… Ja sam joj predlagao te neke stvari, nisam želeo da radi u nekim rupama. Tada je dobila poziv za Elitu, želeo sam da se ostvari u tom nekom svom poslu – objasnio je Krofak.

– Samo da kažem da mi u jednom momentu nije bilo dozvoljeno da izađem iz države – ubacila se Miona.

Mioni Jovanović zabranili izlazak iz države

M.M./ATAImagesATA IMAGES

Podsećanja radi, kada su Miona i Ša stupili u vezu on je i dalje bio papirološki oženjen, a njihova ljubavna priča se dodatno zakomplikovala kada se u Belu kuću uselio i Stanislav.

Pročitajte: Bivša žena otkrila nepoznate detalje- Ša je psihipata, našla sam mu poruke, Miona će se šokirati

On ima podršku Mioninih roditelja, za razliku od Nenada, za kog neće da čuju, što su Mioni jasno stavili do znanja 31. decembra, kada su je posetili u rijalitiju – od tada se ne oglašavaju za medije, pa su s izbegli da se pojave pred kamerama, a ljudi bliski njima kažu da im teško pada sve kroz šta im ćerka prolazi u „Eliti“.

Još iz kategorije