Umro muž poznate pevačice: Skončao je gladan i sam, bez dinara na ulici

09.04.2024

21:00

By

Bivša ljubav Viktorije Mitrović

Ataimages

Viktorija

Ljubav Viktorije Mišković tragično je završio sam na ulici, bez dinara

Rok pevačica Snežana Viktorija Mišković imala je supruga kojeg je ludo volela. On je bio velika ljubav Viktorije Mišković, pa ne čudi što se pevačica slomila kada su joj javili da je njen bivši dragi tragično umro kao beskućnik na ulici.

Ljubav Viktorije Mišković bio je njen bivši suprug koji je tragično završio sam i nesrećan

Kako prenose mediji, Viktorija se toliko zaljubila da nije više ni mislila svojom glavom, pa zato za ovog čoveka svi govore da je velika ljubav Viktorije Mišković.

Ljubav Viktorije Mišković

ViktorijaPrintskrin/Youtube

Kako prenose mediji, nakon samo 10 dana veze rok pevačica odlučila je da se uda, a ubrzo nakon venčanja usledili su i problemi. Posle devet godina, ona se razvela, a kako je sama istakla, njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika, što ih je i udaljilo, ali je ipak i nakon razvoda ostao ljubav Viktorije Mišković.

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković ovo više ne može da podnese – Spakovao se i sve napustio

– Kada su mi javili da je mrtav, isplakala sam se na sav glas, kukala sam da svi čuju, a on, nije se nije javljao godinama, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt – pričala je svojevremeno pevačica prisetivši se i sama kolika je ljubav Viktorije Mišković.

Pročitajte i – Nikada je niste videli u ovom stanju – Marija Šerifović lije suze zbog sina VIDEO

Za smrt bivšeg supruga Viktorija je saznala nekoliko godina kasnije pošto inače o njemu nije znala ništa godinama:


– Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi – rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

 

Još iz kategorije