Bivša žena otkrila nepoznate detalje: Ša je psihipata, našla sam mu poruke, Miona će se šokirati

12.12.2023

10:00

By

Ša i Vanja se zvanično razveli

Bojan Vuković

Vanja i Ša

Bivša žena Nenada Aleksića iznela nepoznate detalje u javnost

Reper i učesnik rijalitija, Nenad Aleksić Ša je javno pričao o svojoj bivšoj supruzi Vanji. Aleksić je priznao da je zbog nje prodao stan, a ona se odmah oglasila na Tik Toku pa podelila svoju stranu priče.

Bivša žena Nenada Aleksića

Bivša žena Nenada Aleksića se oglasila nakon njegovih tvrdnji

Naime, iako se još nije razveo od sadašnje supruge Vanje Aleksić, Ša je uplovio u vezu sa Mionom Jovanović. Ipak njegova, još uvek zakonita supruga Vanja se oglasila i otkrila da ga je uhvatila u prevari.

– Govori da je plakao Matoroj, a nisu se ni čuli dok smo bili zajedno. Našla sam mu poruke sa devojkama, a priča se da sam se ja sa nekim dopisivala. Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. On je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. Slavim dan kad sam ga se rešila. Toliko sam bila loša, da je držao moju sliku svuda. Meni je žao devojke koja završi sa njim. On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom. Takva osoba ne može da se promeni. Ćutala sam do pre tri dana, više mi na pamet ne pada to da radim. Svojim drugarima je rekao da sam ja abortirala dete, a zna šta mi se sve desilo. Ja ni danas ne mogu da se sa tim pomirim. Uoči svog rođendana sam izgubila dete – istakla je Vanja.

Bivša žena Nenada Aleksića

 


On je u ispovesti otkrio da je prodao stan jer je Vanja želela veći, a i Jovana Tomić Matora iznela je sva dešavanja o braku svog prijatelja, u koji je, kako kaže, bila upućena do detalja.

Pročitajte: Vladimir Tomović raskinuo sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša- Progovorio o krahu veze i ulasku u Elitu

Bivša žena Nenada Aleksića

Antonio Ahel/ATAImages

– Sve što je Ša rekao, manje-više znam. Od trenutka kada se desila moja svadba, bio je najsrećniji. Mesec dana pre njihove najveće svađe se meni Ša jadao i žalio se jer ona nije kod kuće. Svaki da je bilo sve gore i gore, ali je svaljivao krivicu na sebe. Videla sam koliko mu je teško, ali sam mu govorila da se smiri i da nije sve tako crno. Meni je on u noći njihove najveće svađe rekao šta je bilo, pa sam ja odlučilaq da je isprozivam preko story-a. Izgorela sam, njemu je bilo teško – kazala je Matora.

Još iz kategorije