Bukti rat Milana Miloševića i Darka Tanasijevića: Videćemo ko ima više love!

11.04.2024

17:00

By

Posao Dušice Jakovljević

Milan Milošević

Milan Milošević i Darko Tanasijević nisu bliski prijatelji

Milan Milošević i Darko Tanasijević, kolege sa TV Pink i voditelji emisija u okviru rijalitija „Elita“, ne prate se na Instagramu. Ali ni to nije sve! Naime, njih dvojica su čak blokirali jedan drugog na ovoj društvenoj mreži, što je potvrdio Milan Milošević uživo u programu na Pinku, pa su mnogi fanovi rijalitija pomislili da među voditeljima bukti rat, ali ovo je prava istina.

Milan Milošević i Darko Tanasijević ne prate se na društvenoj mreži Instagram

Naime, kada je Milan otišao prošle godine sa Pinka jer je imao i zdravstvenih problema i bolest ga je sprečila da radi, a kasnije je dobio novi posao, Darko i on su se najpre otpratili sa Instagrama, a kako je Milošević, po sopstvenom priznanju imao ishitrene reakcije prema kući u kojoj je izgradio karijeru, u međuvremenu su se Milan Milošević i Darko Tanasijević čak i blokirali, pa su mnogi pomislili da njih dvojica nisu u dobrim odnosima.

Milan Milošević i Darko Tanasijević

Milan MiloševićATA IMAGES

Milan se potom ove sezone vratio na TV Pink da vodi emisije u okviru „Elite“, te je mnogima bilo čudno zbog čega se Milan Milošević i Darko Tanasijević nisu ponovo zapratili, a sada se saznalo da se nisu ni odblokirali, i to na dan rođendana Darka Tanasijevića.

Milan Milošević i Darko Tanasijević

Darko TanasijevićATA IMAGES

Darko je pre nekoliko dana proslavljao rođendan, a tokom emisije koju je vodio Milan, pojedini takmičari „Elite“ hteli su da čestitaju Darku rođendan, pa je voditelj tada i obelodanio da su Milan Milošević i Darko Tanasijević i dalje blokirani na Instagramu.


Pročitajte i – Krš i lom na sve strane – Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

– Da čestitamo Darku Tanasijeviću rođendan – započeo je Ivan Marinković u ponoć, a Milan se nadovezao:

– Danas je? Blokirani smo, pa ni ne vidim. Srećan rođendan, Darko – izjavio je Milan Milošević.

– Pokidaj sutra sa tortom, da vidimo ko ima više love – našalio se Ivan Marinković budući da i Milan Milošević i Darko Tanasijević uvek počaste rijaliti takmičare kada slave rođendan, a samim tim im je bacio i kosku, čisto da vidi u kakvim su odnosima.

Pročitajte i – Jovana Joksimović se izlanula o Željkovoj ćerki – Nisam ja njoj ni mama, ni drugarica

Ipak, sada je jasno da su Milan Milošević i Darko Tanasijević kolege među kojima nema zle krvi, a samo su zaboravili da se ponovo zaprate kada se Milan vratio na Pink.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije