Krš i lom na sve strane: Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

11.04.2024

11:00

By

Incident na nastupu Tanje Savić

Incident na nastupu Tanje Savić

Na nastupu pevačice Tanje Savić u Mostaru došlo je do velikog incidenta. Naime, kako prenose bosanski mediji, oglasio se i MUP HNŽ gde su potvrdili da je došlo do tuče, ali da nije korišćeno vatreno oružje, a da povređenih nema.

Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se i MUP

Kako se dalje navodi, na mesto događaja upućena je patrola policije Policijske stanice Mostar Jug, ispomoć od strane delatnika Jedinice operativne potpore koji su javni red i mir stavili pod kontrolu.

Za sada je utvrđeno da su u tuči učestvovali A.C. (1997.), te izvesni B.T. i R.C. koji su napustili mesto događaja. Obavljen je razgovor sa svedocima, i A.C. koji je odbio doktorsku pomoć. Sledi dalji rad po prijavi, saopšteno je iz MUP-a HNŽ.

Incident na nastupu Tanje Savić

Podsećanja radi, ona je nedavno pokazala je javnosti novog partnera Muhameda Mukija Bešića, pilota, koji je 11 godina mlađi od nje.

Pevačica je objavila par fotografija na Instagramu, a kako mediji prenose, Tanja ne samo da ima dečka, već su se ona i njen novi partner i verili.


Pročitajte: Uhapšen Ognjen Amidžić- Voditelj završio u zatvoru, priznao krivicu

na se oglasila emotivnom porukom, čime mnogi smatraju da je potvrdila šuškanja medija.

– U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču – podelila je status pevačica.

Podsećanja radi, ona iz braka sa Dušanom Jovančevićem ima dva sina, a jednom prilikom je pričala o udaji za njegau emisiji kod Žike Jakšića.

Incident na nastupu Tanje Savić

– 2004. godine bila je audicija u Požarevcu i tada je izašla jedna uplašena devojčica. Saša i ja smo zaista bili impresionirani, a nakon toga usledio je prvi serijal „Zvezda Granda“. Birljirala je tokom takmičenja. Iza toga su brojne turneje, nekad ste nastupali vas šestoro. I od te stidljive devojčice izrasla si upravu ženu. Izgledaš bolje nego ikada.

Pročitajte: Prepolovila se- Tanja Savić je sama osmislila dijetu uz koju je časkom skinula kilograme

– Zatvorila si neke krugove u životu, udala se, imaš dvoje prelepe dece… – pričao je Žika kada mu je Tanja upala u reč:

Incident na nastupu Tanje Savić

– I razvela se, ali ne svojom voljom. Mislila sam da će to biti ljubav za ceo život – ubacila se Tanja.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije