Tanja Savić se oglasila zbog udaje za pilota: Oduvek je sanjala o tome, ovo su detalji

26.02.2024

10:02

By

Udaja Tanje Savić

B. VUKOVIĆ

Udaja Tanje Savić izazvala lavinu komentara u javnosti

Nakon lošeg braka Tanja Savić sa bivšim suprugom Dušanom pevačica je konalno našla sreću. Ona je zaljubljena u pilota Muhameda Mukija Bešića.

Udaja Tanje Savić se sa nestrpljenjem očekuje u porodicu

Sada je priznala šta planira u budućnosti, i što se posla tiče, ali i ljubavi sa Mukijem.

– Nakon albuma sledi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Volela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red.

Udaja Tanje Savić

– Nekako zračim drugačije – bila je iskrena Tanja, pa otkrila šta sprema svom 11 godina mlađem dečku za rođendan, koji je po zanimanju pilot.

Pročitajte: Gest Maje Marinković komentariše ceo region- Pokazala si kakav si čovek

– On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije – rekla je Tanja i otkrila da li će se ponovo udati:


Udaja Tanje Savić

– Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole – rekla je Tanja za Blic.

Pročitajte: Tanja Savić prekinula nastup da bi objavila radosne vesti- Čestitke stižu sa svih strana, dečko pilot sve objavio

Podsećanja radi, Tanja iz braka sa Dušanom ima dva sina koji sada žive sa njom u Srbiji.

Još iz kategorije