Gest Maje Marinković komentariše ceo region: Pokazala si kakav si čovek

24.02.2024

19:30

By

Veza Maje Marinković

Bojan Vuković

Gest Maje Marinković komentariše ceo region

Starleta Maja Marinković ove godine nije u centru pažnje kada su u pitanju dogašaju u rijalitiju Elita. Uvek jasno iznese svoj stav, ali može se reći da za razliku od prethodnih godina nema skandala kad aje ona u pitanju.

Gest Maje Marinković komentariše ceo region, gledaoci su oduševljeni

Sada se desila jedna situacija koja je oduševila gledoace. Naime, uzela je da mazi psa Vesnu, inače ljubimca Janjuša i Aneli, ali nije ni slutila da će izazvati lavinu reakcija.

Snimak se širi na Tiktoku neverovatnom brzinom i pogledalo ga je do sada nekoliko stotina hiljada ljudi, oglašavaju se ljudi širom regiona, a za Marinkovićevu imaju samo reči hvale.

Gest Maje Marinković

Maja je Vesnu držala u naručju, mazila je, gnjavila, češkala, dok je pas uživao, a mnogi su istakli da je od Maje dobila pažnje za nekoliko minuta, više nego što je dobila zajedno od Aneli i Janjuša od kako je kročila na imanje.

„Bravo Majo, pokazala si ljudskost“, „Svaka čast, tako se ophodi prema kućnom ljubimcu“, „Majo volim te od danas“, „Kakav car“, „Pokaži Janjušu i Aneli kako se postupa prema životinjama!“ – bili su samo neki od komentara.


Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Učesnica Elite i starleta Maja Marinković, saznala je sinoć da je njenom ocu, Radomiru Marinkoviću Takiju, zapaljen automobil.

Gest Maje Marinković

Informacije joj je iz spoljnog sveta preneo Nenad Macanović Bebica, koji je sve saznao dok je bio kod lekara, a poznato je da je unošenje informacija strogo zabranjeno.

Pročitajte: Maja Marinković hitno napustila Elitu- Opšta pometnja u rijalitiju, zadrugari zabrinuti

Na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, jasno se čuje šta joj Bebica priča, dok Maja pokušava da sazna ko je to uradio.

Još iz kategorije