Maja Marinković hitno napustila Elitu: Opšta pometnja u rijalitiju, zadrugari zabrinuti

13.02.2024

16:30

By

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Dragan Gajić

Maja Marinković

Maja Marinković napustila Elitu, zadrugari se zabrinuli

Vest da je rijaliti učesnica Maja Marinković napustila Elitu pronela se danas imanjem u Šimanovcima, a sve je potkrepljeno i snimkom na kom se čuje da ostali učesnici pričaju o tome.

Maja Marinković napustila Elitu, kako bi otišla na pregled

Kao se može čuti u snimku Maja Marinković napustila Elitu kako bi otišla na pregled kod lekara što je u prvi mah zabrinulo mnoge tekmičare koji su pomislili da se nešto loše desilo, a zapravo situacija uopšte nije tako alarmantna.

Kao što je poznato i njen otac Taki Marinković nedavno je najavio nje izlazak iz rijalitija, a sve zbog zadnjice koju je Maja kako je i sama pričala nedavno radila.

PROČITAJTE I: Više ništa ne krije: Džejla Ramović se oglasila nakon natpisa da ima devojku

I dok su pojedini cimeri rijaliti učesnice tvrdili da ništa nisu čuli, drugi su čak govorili da su i ispratili Maju sa imanja.

Maja Marinković napustila Elitu

Maja MarinkovićB. VUKOVIĆ

Miljana je otkrila da je Maja Marinković napustila imanje dok su oni prenosili stvari i da je otišla kod doktora.


– Prenosili smo stvari, nisam ni spavala, I Maju sam ispratila, izašla je. Za d*pe, otišla kod doktora – odgovorila mu je Miljana.

– Jao – viknuo je Ša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samoposmatramo1

– Maja se 31. septembra operisala i ugradila silikone u zadnjicu, a kako je prošlo tačno pet meseci mora da ode na obaveznu kontrolu i poseti kliniku na kojoj joj je urađen zahvat. Ako je sve u najboljem redu, kao što bi trebalo da bude, ona se odmah nakon toga vraća u Elitu – objasnio je nedavno izvor blizak Maji Marinković.

PROČITAJTE I: Taki našao Maji muža: Šokiraće se kada vidi ko je on

Kao što je i do sada bio slučaj, rijaliti učesnici su zbog unapred zakazanih kontrola ili suđenja mogli uvek da napuštaju rijaliti te ova situacija nije ništa novo, jedino je zabirnula one koji nisu znali zbog čega je izašla.

Još iz kategorije