Maja Marinković napušta Elitu: Hitno se oglasio, a evo šta je razlog FOTO

30.01.2024

21:30

By

Veza Maje Marinković

ATA IMAGES

Maja Marinković napušta Elitu

Rijaliti učesnica Maja Marinković napušta Elitu, kako je objavljeno na njenom nalogu na društvenoj mreži instagram, a koji dok je ona u rijalitiju vodi njen otac Taki Marinković.

Maja Marinković napušta Elitu, objavljeno na njenom instagram nalogu

Kao što je poznato Maja Marinković je naknadno ušla u rijliti Elita kada je mnoge iznenadila svojim ulaskom. Neki su bili prijatno, a neki vrlo neprijatno iznenađeni.

Na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram danas je osvanulo obaveštenje da Maja Marinković napušta Elitu, a kao što je poznato njen profil vodi njen otac tako da je jasno da je on to napisao.

– Maja uskoro napušta Elitu – stoji poruka na Instagramu koji je objavio njen otac Taki Marinković.

Ovu informaciju nije potvrdila produkcija, a ni Maja nije ništa pominjala a da su kamere zabeležile, tako da ostaje da vidimo da li je sve ovo istina iako dobro obavešten izvor tvrdi da je tačno te je otkrio i razlog izlaska iz rijalitija.

– Maja se 31. septembra operisala i ugradila silikone u zadnjicu, a kako je prošlo tačno pet meseci mora da ode na obaveznu kontrolu i poseti kliniku na kojoj joj je urađen zahvat. Ako je sve u najboljem redu, kao što bi trebalo da bude, ona se odmah nakon toga vraća u Elitu – objasnio je izvor blizak Maji Marinković za „Republiku“.


Maja Marinković napušta Elitu

Inače, Maja je opslednjih dana stalno u konfliktu sa određenim zadrugarima.

Kao što publika ima priliku da čuje i vidi ona se najviše svađa sa Janjušem, baš kao i sa njegovom partnerkom Aneli Ahmić.

Ona je sinoć imala žestoku raspravu sa Aneli Ahmić i tom prilikom javno iznela stvari koje je za nju govorio bivši partner, Asmin Durdžić.

– Meni je to slično kao i dupljak, a to je Aneli. Nije isto kada kažeš ljudima u lice šta misliš, nego kada kažeš u bradu. Ne mogu da ostanem imuna kada mi neko kaže da me je majka ostavila i da moj otac opšti sa psom. Onda dođemo u emisiju i saznamo da joj je muž napravio dete prvu noć – rekla je Maja i nastavila:

PROČITAJTE I: Ponovo su u ljubavi: Maja celu noć tešila Janjuša, zaspali zagrljeni

– Zašto ja ne bih verovala u reči tog gospodina?! Ja apsolutno verujem Asminu, sa moje tačke gledišta, Taki znaš da mi nismo cinkaroši, s obzirom na to da mene njena sestra ima pravo da me tuži jer ja verujem u Deda Mraza i njenom suprugu, pokreni tužbu protiv Aneli koja je rekla da ti opštiš sa psom!

Maja Marinković napušta Elitu

– Verujem da je to njen bivši muž rekao, rekao je da ona ima želje da orgija sa sestrom, u šta ja verujem jer je rekao njen muž sa kojim je bila. Ispala je cinična prema Urošu, koji se svađao sa ljudima koji mu ništa nisu uradili, čak sam se i ja ponela bolje prema njemu. Psovala si mu majku na Božić, nazivala ga ped… Ja sam rekla da ja sa Janjušem nemam problem – govorila je Maja.

Još iz kategorije