Uhapšen Ognjen Amidžić: Voditelj završio u zatvoru, priznao krivicu

10.04.2024

11:04

By

Uhapšen Ognjen Amidžić

Antonio Ahel/ATAImages

Uhapšen Ognjen Amidžić zbog snimanja spota

Voditelj  Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji otkrio do sada nepoznat detalj koji mu se dogodio.

Naime, svima je poznato da je on uspešan i kada je muzika u pitanju, a sada je pričao o spotu koji mu je napravio dosta problema.

Uhapšen Ognjen Amidžić zbog snimanja spota sa grupom Flamingosi

Kao deo dua „Flamingosi“, zajedno sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, Amidžić je postigao značajan uspeh u pop muzici tokom dvehiljaditih godina. Njihova muzika je bila prepoznatljiva po zaraznim ritmovima i energičnim nastupima, što im je donelo veliku popularnost među publikom.

Uhapšen Ognjen Amidžić

U okviru sinoćne emisije, Amidžić je priznao da je završio u zatvoru nakon snimanja spota sa „Flamingosima“.

Kroz igrice „Laž ili istina“, voditelj je otkrio ovu neobičnu činjenicu, a njegova gošća Lepa Brena je dodala da postoji mogućnost da je razlog za to bilo nešto nezakonito, što je Ognjen potvrdio.


Pročitajte: Umro muž poznate pevačice- Skončao je gladan i sam, bez dinara na ulici

Podsećanja radi, karijera „Flamingosa“ nije prošla bez kontroverzi, a posebno se ističe incident na Beoviziji 2006. godine.

Uhapšen Ognjen Amidžić

Antonio Ahel/ATAImages

Nastup grupe sa pokojnim muzičarem Luisom, izvođenje pesme „Ludi letnji ples“, ostalo je upamćeno po kontroverzama i skandalima koji su usledili nakon toga, i to zbog suseda iz Crne Gore.

Pročitajte: Pojavila se šok istina o Mini Naumović- Ovo sigurno niste znali o Ognjenovoj novoj ženi

Podsećanja radi, voditelj i njegova supruga Mina nedavno su postali roditelji malog Peruna koji je sada njihov centar sveta. Kako je od njegovog rođenja prošlo tek nekoliko ponosni roditelji ne mogu da prestanu da se dive svom nasledniku.

Uhapšen Ognjen Amidžić

Antonio Ahel/ATAImages

Kada je mali Perun došao na svet voditelj Ognjen Amidžić je u jednom beogradskom restoranu organizovao proslavu povodom rođenja naslednika kada je dao intervju za medije.

Amidžić iz prvog braka sa Danijelom Dimitrovskom ima sina Mateju.

Još iz kategorije