Najlepše vesti u domu Ognjena Amidžića: Devojka Mina prva objavila, pljušte čestitke

12.12.2023

13:00

By

Pravo lice Mine Naumović

ATA IMAGES

Ognjen i Mina

Drugo dete Ognjena Amidžića će doći uskoro na svet

Voditelj Ognjen Amidžić će se po drugi put ostvariti u ulozi oca. Njegova devojka Mina je u drugom stanju, a još je malo ostalo do porođaja.

Drugo dete Ognjena Amidžića

Drugo dete Ognjena Amidžića će uneti radost u porodicu

Ona će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a sada je na društvenoj mreži Instagram „zagolicala“ maštu pratiocima, kada je objavila tajanstvenu fotografiju.

Drugo dete Ognjena Amidžića

Do sada smo navikli da vidimo samo selfije, a lepa Mina sada se fotografisala u odrazu stakla, koji je istakao njenu siluetu. U prvom planu je trudnički stomak koji je sve veći, a iza nje se nalaze svetla grada.

Drugo dete Ognjena Amidžića

Reklo bi se će beba doći na svet i brže nego što mislimo, a ponosni roditelji sa nestrpljenjem isčekuju taj dan. Ognjen je pričao nedavno o svojoj devojci, kao i da bi voleo da dobije devojčicu.


Podsećanja radi, Mina i Ognjen postaće roditelji za nekoliko meseci, a kako su nedavno preneli domaći mediji, oni su se iselili iz stana na Dorćolu u kojem su živeli, jer planiraju potpuno da ga renoviraju i spreme sobu za bebu.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska uzvraća udarac- Ovako se sveti Amidžiću zbog veze sa koleginicom FOTO

Drugo dete Ognjena Amidžića

Sa druge strane njegova bivša supruga Danijela Dimitrovska takođe je našla novog partnera, a postala je i voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Blic.

Još iz kategorije