Danijela Dimitrovska uzvraća udarac: Ovako se sveti Amidžiću zbog veze sa koleginicom FOTO

13.04.2023

18:00

By

stajling danijele dimitrovske

Stajling Danijele Dimitrovske oduševio dame širom regiona

Danijela Dimitrovska našla se u žiži interesovanja nakon što je u javnost dospela informacija da je njen bivši suprug Ognjen Amidžić u vezi sa koleginicom Minom Naumović. Iako ove navode nije želela da komentariše, po objavama na njenom Instagram profilu možemo naslutiti kako se zapravo oseća.

Naime, atraktivna manekenka veoma je aktivna na društvenim mrežama, a njena najnovija objava privukla je nezapamćenu pažnju javnosti. U fokusu se i ovoga puta našao stajling Danijele Dimitrovske koji je, kao i uvek do sada, besprekoran.

Stajling Danijele Dimitrovske za čistu desetku!

Bivša supruga Ognjena Amidžića ovoga puta odlučila se za kombinaciju koja ujedno može biti poslovna, ali i „za svaki dan”. Glavni adut u ovom autfitu je karirani dezen, a Danijela je jedan takav sako i pantalone, uklopila sa običnom belom košuljom. Ovu prolećnu varijantu je upotpunila crnim naočarima za sunce.

Pročitajte: Preboleo Danijelu – Evo s kim se viđa Ognjen Amidžić nakon razvoda VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)

Stajling Danijele Dimitrovske oduševio je njene pratioce, a komentari poput onih da izgleda lepše nego ikada i da je ovo damski način da pokaže bivšem šta je izgubio ni ovoga puta nisu izostali.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije