Pojavila se šok istina o Mini Naumović: Ovo sigurno niste znali o Ognjenovoj novoj ženi

09.04.2024

16:04

By

Pravo lice Mine Naumović

ATA IMAGES

Ognjen i Mina

Pravo lice Mine Naumović zanima sve Ognjenove fanove i gledaoce

Od kada je obelodanio da je u ljubavi sa lepom Minom Naumović, čitavu javnost zanimaju detalji o novoj ženi voditelja Ognjena Amidžića. Kako je ona prilično mlađa od Amidžića, ne čudi što javnost zanima kakvo je pravo lice Mine Naumović.

Pravo lice Mine Naumović intrigira javnost od prvog dana njene veze sa Ognjenom

Pošto se Ognjen najpre razveo od supruge Danijele Dimitrovske s kojom je bio dugi niz godina u braku, medijima je i te kako bilo i ostalo zanimljivo da obrađuju temu pravo lice Mine Naumović, nove žene Ognjena Amidžića koji je nedavno postao otac po drugi put.

Pravo lice Mine Naumović

Ognjen i Mina/Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

U međuvremenu saznalo se da je mlada voditeljka idealan izbor za Amidžu, jer je i sam Ognjen istakao da mu Mina u svemu odgovara, te da se pored nje oseća kao da su ista generacija, ali i kao da su godinama u ljubavi. S tim u vezi pravo lice Mine Naumović podrazumeva savršenu lepšu polovinu za Amidžića.

Pročitajte i – Ana bila na sahrani Kačavendine majke – Milena joj se bacila u zagrljaj, jecala joj na ramenu

A osim što ona po osobinama odgovara Ognjenu, sada je jasno da i u fizičkom smislu pravo lice Mine Naumović i te kako ispunjava sva očekivanja poznatog voditelja.

Pravo lice Mine Naumović

Mina NaumovićInstagram


Naime, Ognjenova druga supruga juče je na Instagram postavila fotografiju bez šminke i tako pokazala pravo lice Mine Naumović i u fizičkom smislu. Ona je takođe navela i da joj šminka nije potrebna da uvek bude lepa za supruga.

Pročitajte i – Darko Lazić priznao detalje iz spavaće sobe – Pevač ispričao kako to radi Katarina

Podsećanja radi, pre mesec dana Ognjen i Mina postali su roditelji sina Peruna, a neposredno pre toga uplovili su u skladan brak. Njih dvoje su zajedno odlučili da se dečak zove Perun jer to ime nosi jaku simboliku, a i retko je.

Pravo lice Mine Naumović

Ognjen i Mina/Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Naime, ime „Perun“ izvorno je praslovenska reč, a izvodi se od indoevropskog korena „per“ odnosno „perk“ koji ima značenje „udariti“ (vrlo snažno, silovito udariti), „rasprsnuti“ i sufiksa „un“ koji označava onoga koji izvršava radnju.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije