Ana bila na sahrani Kačavendine majke: Milena joj se bacila u zagrljaj, jecala joj na ramenu

06.04.2024

13:00

By

Grob majke Milene Kačavende

Printskrin/Youtube

Milena u suzama

Majka Milene Kačavende sahranjena je juče u Beogradu na Bežanijskom groblju

Majka Milene Kačavende juče je ispraćena na večni počinak. Ona je sahranjena na Bežanijskom groblju, a uz kumu Milenu Kačavendu bili su sinovi, rodbina i mnogobrojni prijatelji.

Majka Milene Kačavende sahranjena je juče u Beogradu, uz rijaliti kumu sve vreme bili sinovi i najbliža rodbina

Osim rodbine i prijatelja, na sahrani se pojavila i Ana, ali ne Ana Ćurčić sa kojom je Milena bila jako dobra tokom prošle sezone rijalitija, a koju je poznavala i majka Milene Kačavende.

Majka Milene Kačavende

Naime, da bude uz Milenu kada je sahranila majku odlučila je i majka Jovane Tomić Matore, Ana Tomić. Budući da su Milena i Matora dobre u rijalitiju, Ana je odlučila da Kačavendi pruži podršku.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Majka Milene Kačavende, podsećanja radi, pre desetak dana je pala u komu, pa je kuma izašla iz rijalitija da se oprosti od nje i tada su joj rekli da prognoze nisu dobre. Milena je tada odmah postala svesna da su dani njene mame odbrojani, pa se pripremila na gubitak.

Majka Milene Kačavende


Svesna da će joj se mama upokojiti,  Milena je i sinove pripremila na sve što ih čeka i dala im instrukcije da sve pripreme za ispraćaj na večni počinak njene majke, a njihove bake.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Inače, svi su očekivali da će se na sahrani pojaviti i Ana Ćurčić sa kojom Milena nije dobra, međutim, to se nije desilo. Ona se samo tim povodom oglasila na Instagramu, ali se nije direktno obratila Kačavendi.

Majka Milene Kačavende

Ana je, naime, postavila sliku kojom je jasno stavila do znanja da izražava saučešće povodom tragičnih vesti da je preminula majka Milene Kačavende i time indirektno pokazala da saoseća sa Milenom. A da li su se bivše drugarice čule, nije nam poznato.

Još iz kategorije