Haos na sahrani majke Milene Kačavende: Kuma grca u suzama, ne može da dođe sebi

05.04.2024

14:04

By

Milena Kačavenda sahranila majku

ATA IMAGES

Milena Kačavenda sahranila majku, ne prestaje da plače na groblju

Rijaliti takmičarka danas je u Beogradu, na Bežanijskom groblju, Milena Kačavenda sahranila majku. Milena je ostala zatečena pre desetak dana vešću da je njena majka pala i završila u komi.

Milena Kačavenda sahranila majku, ne može da se pomiri sa gubitkom

Čuvena rijaliti kuma je danas na Bežanijskom groblju ispratila majku na večni počinak. Na sahranu umrle majke Milene Kačavende stigao je veliki broj poznanika, prijatelja, te članova porodice, ali Mileni u teškim trenucima svakako najveću podršku pružaju sinovi Lazar i Mateja, koji se ne odvajaju od nje.

Milena Kačavenda sahranila majku

Kuma Kačavenda je u utorak u suzama napustila imanje u Šimanovcima zbog najtužnije vesto o smrti majke. Uz nju su danas sve vreme sinovi Lazar i Mateja, kao i mnogobrojna familija, prijatelji, koji su došli da joj pruže reči utehe i budu joj podrška u najtežim trenucima.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsetimo, Milena je, nakon što je posetila majku u bolnici, koja je bila u lošem zdravstvenom stanju, pričala o njoj u Eliti i potpuno se slomila. Tada je naglasila da je i sinove pripremila na sve i da im je dala instrukcije da sve pripreme za ispraćaj na večni počinak njene majke, a njihove bake.

Milena Kačavenda sahranila majku


Kada je došao trenutak da se ožalošćeni oproste od pokojne Smiljane, Milena Kačavenda se slomila i pred svima briznula u plač. Ona je poljubila kovčeg svoje preminule majke, te bacila grumen zemlje u raku kako običaji i nalažu i okrenula se sinovima na koje je i te kako ponosna o čemu često govori u rijalitiju.

Pročitajte i – Milena Kačavenda hitno napustila rijaliti – Smrt je stigla brže nego što je i slutila

Kako su mediji preneli, Milena će se uskoro vratiti u rijaliti jer je, kako je i sama rekla, u Šimanovcima je izolovana i lakše podnosi gubitak i činjenicu da joj je majka preminula, kao i sve druge probleme sa kojima se svi suočavaju u realnom svetu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije