Milena Kačavenda hitno napustila rijaliti: Smrt je stigla brže nego što je i slutila

02.04.2024

13:04

By

Milena Kačavenda sahranila majku

ATA IMAGES

Umrla majka Milene Kačavende, kuma u suzama napustila Belu kuću

Čuvena rijaliti kuma Milena Kačavenda napustila je danas hitno Belu kuću. Naime, u Šimanovce je oko podne stigla vest da je umrla majka Milene Kačavende. Nesrećna žena upokojila se dan nakon što je napunila 70 godina budući da je juče bio njen rođendan.

Umrla majka Milene Kačavende, nesrećna žena preminula u bolnici u Beogradu

Kuma je očekivala da će se ovo desiti, ali ju je ipak vest da je umrla majka Milene Kačavende i te kako pogodila, pa je u suzama napustila Šimanovce i Belu kuću. Pre nekoliko dana je takođe izlazila iz rijalitija kako bi obišla majku u bolnici gde je završila nakon pada.

Umrla majka Milene Kačavende

Pre nego što je umrla majka Milene Kačavende, kuma se srela i sa lekarima koji su joj otvoreno rekli da je stanje njene mame jako loše i da nisu optimisti kada je oporavak u pitanju. S tim u vezi ne čudi što je Milena poslednjih dana bila tužna i zabrinuta.

Pročitajte i – Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke – Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

– Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde u rijalitiju jer sam svakako nemoćna da pomognem majci. Deca su mi stabilno, a ona… Pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da ovde da nastavim da se borim – ispričala je Milena u suzama i dodala:

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir: Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora. Mrzim te momente gde si nemoćan. Ona je meni bila sve, podržala me je da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde, osećam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se – ispričala je kuma pre nekoliko dana, a sada ju je zatekla vest da je umrla majka Milene Kačavende.


Umrla majka Milene Kačavende

Ata ImagesATA IMAGES

Milenu su, nakon vesti da joj je majka umrla, iz Bele kuće ispratili cimeri koje je takođe i te kako pogodila ova tužna vest.

Podsetimo, Milena je u žižu javnosti dospela na osnovu odnosa sa Anom Ćurčić sa kojom više nije u dobrim odnosima.

IZVOR: Starmagazin, Pink

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije