Darko Lazić priznao detalje iz spavaće sobe: Pevač ispričao kako to radi Katarina

08.04.2024

21:04

By

Drugi brak Darka Lazića

Darko i Kaća

Drugi brak Darka Lazića pun je ljubavi, sreće i harmonije

Drugi brak Darka Lazića sa Katarinom Lazić od prvog dana pun je poverenja, sreće i harmonije. Oni odaju takav utisak kao da se nikada ne svađaju, a kako su mnogi primetili, Kaća je i te kako pozitivno uticala na Darka Lazića, pa on više ne skita, manje pije, a čak sa svojom dragom ide redovno na treninge.

Drugi brak Darka Lazića pevača je dosta promenio u pozitivnom smislu

Kako ističu njegovi prijatelji i saradnici, drugi brak Darka Lazića ni blizu nije ni sličan njegovim ranijim vezama. Shodno tome svi njegovi obožavaju Kaću, jer im je jasno da je ona pozitivno uticala na Darka. I to toliko da su renovirali kuću u njegovom rodnom mestu, pa sada najviše vole da uživaju u vili u Brestaču.

Drugi brak Darka Lazića

Darko Lazić i KatarinaBojan Vuković

Od kada su obnovili vezu, budući da je Kaća Darkova ljubav s početka karijere, Darko i Kaća se ne razdvajaju. Katarina čak prati Lazića na svim nastupima vn zemlje, a o kada su slobodne aktivnosti u pitanju, njih dvoje su uvek jedno uz drugo. Drugim rečima, od kada je drugi brak Darka Lazića zvaničan, pevač više nigde ne skita. To pak nije bio slučaj dok je bio sa Marinom Gagić, koja je bivša verenica Darka Lazića.

Prolitajte i – Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom – Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

– Kaća i ja se, kao što svi mogu da primete, odlično slažemo. Mi smo se podelili oko poslova i obaveza i uz to, odvojili smo vreme za sebe. Nismo od onih parova koji sve rade zajedno, ali se naravno ne odvajamo veći deo dana. Najviše vremena provodimo kod mene u Brestaču – s ponosom je ispričao Darko i dodao:

Pročitajte i – Sin Dragane Mirković ovo više ne može da podnese – Spakovao se i sve napustio

– Kaća i ja volimo da vodimo ljubav posle ručka, to nam oboma prija, a i zna se da se oko svega slažemo, pa i oko toga. Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Ona ima neke svoje planove pa polako, gledamo da sve lepo uklopimo – izjavio je Lazić smejući se zadovoljno, ponosan na svoju drugu suprugu koja mu očito prija na svim poljima, te i u onim stvarima.


 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

Još iz kategorije