Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom: Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

08.04.2024

11:04

By

Duško Tošić napustio vilu na Dedinju

Duško Tošić napustio vilu na Dedinju

Fudbaler Duško Tošić je česta tema medija, a on se skoro nikada nije oglašavao javno. Nakon što je Jelena potvrdila da oni više nisu u ljubavnom odnosu, Tošić izbegava novinarska pitanja, ali s vremena na vreme na svojim društvenim mrežama otkrije kako provodi vreme.

Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom

Naime, ni sva slava i popularnost koju je stekao, nisu učinili da zaboravi odakle je potekao, zbog čega ga često možemo videti u rodnom kraju, gde ima svoj mir.

On se juče na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj vidimo da ovaj topli, aprilski dan provodi u selu Orlovat.

Uživao je na obali reke Tamiš gde je pecao u miru i tišini, odakle je podelio ovaj predivan prizor.

Duško Tošić napustio vilu na Dedinju

– Duško je uvek bio dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek – poručuju njegove komšije iz rodnog mesta kad god ih posete predstavnici sedme sile.


Pročitajte: Izgleda bolje nego ikada- Saša Popović napravio ogromnu promenu, žene lude za njim

Iako je Karleuša potvrdila da oni više nisu u ljubavnom odnosu, činjenica je da žive i dalje pod istim krovom zbog dece. Duško se ne oglašava u medijima povodom privatnog života, a samo jednom je pričao o sinu, u periodu kada je ljubav između nekadašnjeg fudbalera i njegove supruge Jelene Karleuše bila velika i čvrsta.

Duško Tošić napustio vilu na Dedinju

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Na društvenoj mreži TikTok ponovo je počeo da kruži stari snimak Duška Tošića na kome u jednom intervjuu pominje svoju veliku želju – da pored tetovaža imena ćerki Nike i Atine, koje su njegov najveći blagoslov, istetovira ime sina.

Pročitajte: Jelena Karleuša konačno otkrila da pati za drugim muškarcem- Sedim sa Duškom, a njega gledam

Tošić je nekoliko dana pre rođendana njegovih ćerki odlučio da imena svojih mezimica istetovira na desnoj ruci, što je i uradio, dok je, kako je naveo, levu ruku ostavio za sina.

– Leva ruka je prazna, tu očekujem sina – rekao je Tošić pred kamerama „Ekskluziva“, a da li je njegov plan o nasledniku san ili realnost ostaje nam da vidimo.

Još iz kategorije