Jelena Karleuša konačno otkrila da pati za drugim muškarcem: Sedim sa Duškom, a njega gledam

20.12.2023

15:00

By

Potez Jelene Karluše

Bivša ljubav Jelene Karleuše je pokojni Ćanda

Pop pevačica Jelena Karleuša je nedavno gostovala u podkastu kod Dragana Vučićevića. Ona je nedavno  otvorila dušu o Zoranu Davidoviću Ćandi, koji je ubijen usred njihove najveće ljubavi.

Bivša ljubav Jelene Karleuše je zauvek ostavila trag

– Priča u vezi Ćande, odnosno Zorana, mnogo je naduvana. Zoran je iz Rakovice, sa Miljakovca, a pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Zoran je bio mangup, nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru. Nije bio ni priveden. Bio je klinac sa 27 godina kada je poginuo. Nije imao nikakvu kriminalnu karijeru.

Bivša ljubav Jelene Karleuše

Antonio Ahel/ATAImagesAta images

–  Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili. Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htela sam i ja da idem sa njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I sam Zoran mi je rekao: „Ne!“. Nije me ni poveo.

Jelena je otkrila kako je upoznala svog tadašnjeg dečka.

– Ćandu sam upoznala za vreme bombardovanja. Prvi lep dan sam iskoristila da izađem iz stana posle mesec dana sedenja zatvorena, te sam otišla sa najboljom drugaricom Ivanom (Kukrić) na splav „Monca“ da popijemo piće. Obukla sam neku tanku majčicu, potpuno neadekvatnu. Smrzavala sam se. U jednom momentu, neko me je ogrnuo jaknom. Pošto sam uvek bila  takva okrenula sam se drsko. Iza mene je bio Zoran. Rekao mi je: „Pozdravi mamu!“ Kako mi je rekao, Divna mu je sredila neku reklamu na radiju. Rekla sam: „Hoću“.


Bivša ljubav Jelene Karleuše

– Ubrzo sam krenula i rekla mu da bi trebalo da mu vratim jaknu, našta mi je odgovorio da i on kreće i da bi nas povezao, ako se slažemo. Pristala sam. Mi krećemo, u pozadini čujem njegove drugare kako se smeju, jer nigde ni ne treba da ide, već kreće samo da bi mene povezao. Dolazim do automobila, kada shvatam da on vozi dvosed. „Porše“ kabiolet. On se okreće ka Ivani i kaže: „Za tebe nema mesta“. Ja sam videla „porše“, dvosed, kabiolet i izvinila se Ivani što ću morati da je ostavim. Pala sam na otvaranje vrata i na brz auto. Ipak ja, novobeogradska dizelašica, nikada nisam doživela da se prema meni neko tako ophodi. Posle sam u svakom tražila takvo ophođenje i ni u jednom ga nisam našla.

Pročitajte: Porodica van sebe- Jelena Karleuša mora na hitnu operaciju, sve se desilo iznenada

Bivša ljubav Jelene Karleuše

– Inače, sanjam Zorana često. San izgleda tako što sedim sa Duškom i decom i vidim ga za drugim stolom. Živ je i gleda me i teško mu je što me vidi srećnu, ali se pravi da me ne prepoznaje. Dakle, sedim sa mužem i decom, a pored nas je čovek kojeg su ubili usred naše najveće ljubavi – završila je Jelena ispovest u jednom podkastu.

Još iz kategorije