Karleuša javno priznala da ima dečka: Iako je u braku sa Duškom, više neće da se krije

06.04.2024

15:04

By

Karleuša pokazala dečka

Ata images

Jelena Karleuša

Karleuša pokazala dečka, više ništa neće da krije iako je i dalje u braku sa Duškom

Iako je i dalje u zvaničnom braku sa Duškom Tošićem, zna se da su folk diva Jelena Karleuša i bivši fudbaler samo na papiru zajedno. Oni nisu u prisnim odnosima već duže vreme, tako da ne čudi što je danas na Instagramu Karleuša pokazala dečka.

Karleuša pokazala dečka, pevačica sve obelodanila na Instagramu

Naime, Jelena je javno do detalja sve ispričala o partneru, pa su svi pomislili da je Karleuša pokazala dečka. Kako je navela na početku objave, u pitanju je neko do koga joj je veoma stalo: Da vas upoznam: „Ovo je moj novi dečko“.

Karleuša pokazala dečka

Jelena KarleušaPrintskrin/Youtube

– „Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživeo, kao nova žena ova, može ceo svet da osvoji! Ceo život biću tvoja trauma…“ Promocija albuma 1999. godine u hotelu i jedna od pesama koje nikada više nisam otpevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam ceo album povukla. Godine 2001. sam izdala album „Ludača“ i vratila se na scenu. Kakav je ovo tekst, kakva pesma… A možete da vidite i kako sam izgledala pre 25 godina… – napisala je Jelena i po prvi put javno otkrila dosad nepoznate detalje iz života.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Naime, Jelena se podsetila svog albuma koji je objavila pre više od dve decenije, pa su svi u trenutku pomislili da je Karleuša pokazala dečka. Međutim, istina je potpuno drugačija i tiče se prošlosti pop dive. Naime, ona se prisetila pokojnog Ćande, svoje velike ljubavi s kojim je bila na početku karijere.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsetimo, Jelena je i dalje u braku sa Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke, međutim, oni nemaju nikakav kontakt. Jelena je nedavno za „Informer“ istakla da je spremna da za Duška primi i metak, ali da isto tako zna da on nju više ne voli. Ona je takođe bez dlake na jeziku iznela i jasan stav o muškarcima.


IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije