Ognjen Amidžić postao otac po drugi put: Porodila se Mina, odabrali i ime za bebu

09.03.2024

11:00

By

Sin Ognjena i Mine

Ognjen Amidžić postao otac po drugi put

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova lepša polovina Mina postali su roditelji. Naime, voditeljka se porodila i na svet je donela dečaka.

Ognjen Amidžić postao otac po drugi put, odabrali ime za bebu

Oni su odlučili da daju dečaku ime Perun.

Naime, ime „Perun“ izvodi je praslovenska reč, a izvodi se od indoevropskog korena „per“ odnosno „perk“ koji ima značenje „udariti“ (vrlo snažno, silovito udariti), „rasprsnuti“ i sufiksa „un“ koji označava onoga koji izvršava radnju.

Podsećanja radi, Ognjen je prethodnih dana bio napadan od strane gledalaca zbog pesme za Evroviziju.

Ognjen Amidžić postao otac po drugi put

On je odlučio je da se obrati javnosti povodom komentara na društvenim mrežama u vezi sa nedolaskom ovogodišnje pobednice „Pesme za Evroviziju“ u njegovu emisiju.


Naime, kako je ugostio većinu favorita, uključujuči i drugoplasiranu Anđelu Ignjatović Breskvicu, svi se se pitali zašto je Teya Dora jedina izostala.

Pročitajte: Zar da joj se desi na dan žena- Snežana Đurišić javno prevarena, odlučila da prizna sve

Međutim, nakon različitih spekulacija, Amidžić je otkrio da je razlog za Teodorino odsustvo bio zahtev Radio-televizije Srbije da se njen dolazak odloži za drugi datum, te istakao da će javnost biti blagovremeno obaveštena kada će se to tačno desiti.

Ognjen Amidžić postao otac po drugi put

– Pošto pišete kojekakve gluposti, samo da objasnim. U sinoćnu emisiju bila je pozvana i Teya Dora, normalno kao pobednica, ali me je RTS zamolio da za nju bude drugi datum. Tako da ću vam javiti kad bude taj datum – napisao je Amidžić na društvenoj mreži „Iks“ (nekadašnji Tviter).

Pročitajte: Ognjen Amidžić se usred emisije obratio sinu- Ono što je poručio Matiji je ostavilo sve bez teksta

Međutim, Ognjen sada ima najradosnije vesti u domu, a mi od srca čestitamo porodici na prinovi. Inače, on iz prvog braka sa Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju.

Još iz kategorije