Napadnut Ognjen Amidžić: Hitno se oglasio, sve se desilo zbog Evrovizije

07.03.2024

19:00

By

Uhapšen Ognjen Amidžić

Antonio Ahel/ATAImages

Napadnut Ognjen Amidžić zbog Evrovizije

Prethodnih dana glavna tema u Srbiji je izbor za pesmu Evrovizije. Sada se u središte pažnje uključio i voditelj emisije Amidži šou  Ognjen Amidžić koji je ugostio Breskvicu.

Napadnut Ognjen Amidžić zbog Evrovizije, voditelj se hitno oglasio

On je odlučio je da se obrati javnosti povodom komentara na društvenim mrežama u vezi sa nedolaskom ovogodišnje pobednice „Pesme za Evroviziju“ u njegovu emisiju.

Naime, kako je ugostio većinu favorita, uključujuči i drugoplasiranu Anđelu Ignjatović Breskvicu, svi se se pitali zašto je Teya Dora jedina izostala.

Napadnut Ognjen Amidžić

Međutim, nakon različitih spekulacija, Amidžić je otkrio da je razlog za Teodorino odsustvo bio zahtev Radio-televizije Srbije da se njen dolazak odloži za drugi datum, te istakao da će javnost biti blagovremeno obaveštena kada će se to tačno desiti.

– Pošto pišete kojekakve gluposti, samo da objasnim. U sinoćnu emisiju bila je pozvana i Teya Dora, normalno kao pobednica, ali me je RTS zamolio da za nju bude drugi datum. Tako da ću vam javiti kad bude taj datum – napisao je Amidžić na društvenoj mreži „Iks“ (nekadašnji Tviter).


Pročitajte: Lepa Lukić otkrila strašne detalje nasilja- Dođem kući, a on ubije Boga u meni

Podsećanja radi, Ognjena će uskoro dočekati najlepše vesti s obzirom na to da će se po drugi put ostvariti u ulozi oca.  Nedavno je njegova supruga Mina ušla u deveti mesec.

Kako je sama istakla u opisu ove fotografije nastale u liftu, hrani se zdravo i strpljivo očekuje svoju prvu bebu sa Ognjenom Amidžićem. Ona je uz fotografiju koju je objavila ostavila i opis:

Napadnut Ognjen Amidžić

– Govorim tiho i nosim hranu sa sobom. I ulazim u 9. mesec – napisala je Mina koja poslednjih meseci miruje i uživa u trudničkim danima.

Podsetimo, Mina je pre nekoliko dana na neobičan način otkrila bol bebe.

– Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove.

Još iz kategorije