Lepa Lukić otkrila strašne detalje nasilja: Dođem kući, a on ubije Boga u meni

06.03.2024

20:15

By

Brat Lepe Lukić

B.V.

Brat Lepe Lukić maltretirao pevačicu

Pevačica Lepa Lukić svojim čestim izjava vezanim za privatni život izaziva dosta komentara u javnosti. Naime, od malih nogu želela je da bude pevačica, a u tome ju je sprečavao brat.

Brat Lepe Lukić maltretirao pevačicu zbog pevanja

Lepa je jednom prilikom otkrila da ju je brat čak i maltretirao zbog toga što je želela da se bavi muzikom.

– Rođena sam u malom mestu u kojem je bilo sramota da žensko dete bude pevačica, a ja sam još u detinjstvu pevala kao slavuj. Kad zapevam u kući, ljudi su mislili da se čuje neka ptica. Toliko sam lepo i tačno pevala da su komšije dolazile do tarabe da me slušaju.

Brat Lepe Lukić

– Meni i mojoj majci to bude milo, pa sam odlučila da idem na audicije da okušam svoju sreću – priča Lepa i otkriva da je njen vrat poludeo zbog toga:

– Ja odem na takmičenje, a on poludi. Dođem kući, a on uzme prut ili kaiš, pa po meni. Dobijala sam batine, ronila krokodilske suze, ali od svog sna nisam odustajala.


Pročitajte: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa- Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

– Kad on ode negde, ja se iskradem i pobegnem na audiciju, a majka ko majka, pokriva me, pa laže da sam otišla kod neke prijateljice. Međutim, meni se to osladilo, pa po nekoliko dana nisam dolazila kući. A kad se vratim, brat ubije boga u meni – kaže Lepa. Na miru je počela da radi tek kad je on otišao u vojsku.

Brat Lepe Lukić

– E, tad mi je laknulo. On je otišao da služi vojni rok, a ja lepo na audicije. Sećam se da sam pobedila na jednom takmičenju u Mataruškoj banji. I tamo su mi ponudili pesmu „Od izvora dva putića“, koja je postala hit, i tako je nastala Lepa Lukić.

– Majka je bila ponosna. I njen san se ostvario. Nažalost, oca nisam zapamtila, ali možda bi i on bio protiv pevanja. To je sve prošlo, ja sam ostvarila ono što sam oduvek želela, a ostale su samo uspomene – zaključuje Lepa.

Još iz kategorije