Ognjen Amidžić se usred emisije obratio sinu: Ono što je poručio Matiji je ostavilo sve bez teksta

29.11.2023

11:00

By

naslednik ognjena amidžića

Naslednik Ognjena Amidžića danas proslavlja rođendan

Voditelj Ognjen Amidžić će se uskoro ostvariti u ulozi oca po drugi put, a njegov prvenac Matija danas proslavlja svoj rođendan. U domu Amidžića je veliko slavlje, a Ognjen je sinoć u svojoj emisiji kada je prošla ponoć čestitao javno svom sinu rođendan.

Ognjen je nežnim rečima pokazao koliko voli i koliko je ponosan na svog sina, podelivši lep zajednički trenutak sa jednog letovanja.

– Srećan ti rođendan, Matija. Volim te zauvek. Nek te samo sreća prati i hvala ti što postojiš – napisao je ponosni tata.

Pročitajte: Ne krije koliko je zaljubljen- Ognjen Amidžić objavio fotografiju devojke iz kreveta FOTO

naslednik ognjena amidžića

– Ja ću Matiji mom da čestitam rođendan, prošla je ponoć… Matija, legendo, da ti kažem nešto, da si živ i zdrav, hvala ti što si se rodio – kazao je voditelj.

Naslednik Ognjena Amidžića je uneo potpunu radost u porodici

– Želim ti sve što želim sebi, pa puta pet! Samo da si mi živ i zdrav, i da si srećan! – dodao je on, dok su se gosti oduševljeno priključili čestitkama.


Podsećanja radi, Ognjen je sina dobio u braku sa manekenkom i voditeljkom „Blic“ televizije Danijelom Dimitrovskom, dok je njegova sadašnja partnerka Mina Naumović trudna, pa će voditelj iduće godine dobiti još jedno dete.

Pročitajte: Sve je oprošteno- Pomirili se Ceca i Ognjen Amidžić, svi detalji sukoba isplivali u javnost

naslednik ognjena amidžića

Inače, voditelj je nedavno pričao o tome da li bi voleo da nakon sina dobija i ćerku. Njemu je jedan od pratilaca na Instagramu postavio pitanje da li bi voleo da ima i jednu ćerkicu, na šta je Ognjen iskreno odgovorio.

– Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve – otkrio je Amidžić.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije