Kiji Kockar ponovo slomljeno srce? Više ne može da krije koliko joj je teško

23.04.2024

16:00

By

Planovi Kije Kockar

Bojan Vuković

Kija

Planovi Kije Kockar vezani su za njeno obrazovanje

Kristina Kija Kockar odustala je od pevačke karijere koju je otpočela nakon što se proslavila pošto je pobedila u rijalitiju Zadruga. Naime, sada su planovi Kije Kockar vezani samo za obrazovanje i ispite koje uredno i uspešno polaže na Pravnom fakultetu koji pohađa u Beogradu.

Planovi Kije Kockar fokusirani su na ispite koje sprema uredno na Pravnom fakultetu u Beogradu

Osim što studira, Kristina uspešno radi i na TV Informer i veoma je zadovoljna poslom u medijima koji joj i te kako leži, pa ne čudi što su planovi Kije Kockar usmereni na ispite, posao i nove projekte koje kreira sa saradnicima.

Planovi Kije Kockar

Kija KockarATA IMAGES

Sve u svemu, sudeći po Kijinim objavama, ona je fokusirana na ispite, predavanja, učenje i obaveze koje su se našle na njenom putu da promeni profesiju i postane najpre pravnica, a kasnije možda i advokat ili sudija. Međutim, kako je danas u najnovijoj objavi na Instagramu objavila pesmu Tejlor Svift koja nosi naziv „I Can Do It With a Broken Heart“ što u prevodu znači „ja to mogu i slomljenog srca“, jasno je da se Kristina ne da i da hrabro grabi ka ostvarenju velikih planova uprkos činjenici da joj nije sve potaman na svim poljima.

Pročitajte i – Supruga poznatog folkera pronađena mrtva – Svi kažu da je digla ruku na sebe

Kija je uz pomenutu pesmu okačila fotku šolje na kojoj piše Pravni fakultet, a u pozadini se vide i kesice „fervexa“, te je jasno da je Kockareva i prehlađena, ali i da je ni to ne sprečava da vredno radi i ispunjava sve zadatke koje sebi odredi tokom jednog radnog dana.

Pročitajte i – Aneli očajna zbog vrele akcije – Tvrdi da je zbog Janjuša grešna pred Bogom

Podsetimo, Kristina Kockar ušla je kao anonimna takmičarka u prvu sezonu Zadruge nakon što je suprug Sloba Radanović tada javno prevario u istom rijalitiju sa Lunom Đogani. Nacija je tada svim srcem stala uz Kristinu kao prevarenu ženu i dala joj toliku podršku, pa Kockareva i danas ima fanove i publicitet o kakvima i mnoge velike zvezde samo mogu da sanjaju.


Istina, od Radanovića se razvela ubrzo nakon prve sezone Zadruge u kojoj je ubedljivo pobedila, a on je sada u braku sa Jelenom Radanović i s njom ima sina. Gradi pevačku karijeru i posvećen je porodici, a o Luni i Kiji ne želi da kaže ni reč. Samo ističe da je to prošlost i da na to nema nameru da se vraća.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije