Aneli očajna zbog vrele akcije: Tvrdi da je zbog Janjuša grešna pred Bogom

21.04.2024

12:04

By

Janjuš zaprosio Aneli,

ATA IMAGES

Aneli i Janjuš

Janjuševa bivša ljubav Aneli Ahmić očajna zbog propale veze u rijalitiju

Janjuševa bivša ljubav Aneli Ahmić nema nameru da se miri sa Markom Janjuševićem! Kako je istakla, zbog njega je pogazila i svoju veru i oseća se kao da je grešna pred Bogom jer je tokom Ramazana imala se*sualne odnose sa košarkašem, pa se pokajala i osudila ga da je samo koristio zarad rijalitija i svojih potreba.

Janjuševa bivša ljubav Aneli Ahmić priznala da joj je Asmin Durdžić na prvom mestu

Aneli je sinoć tokom nominacija izglasala Janjuševića za izbacivanje, te istakla da je ponizio i izmanipulisao, a da sve bude gore, javno je rekla da joj je Asmin bitniji jer je otac njene ćerkice Nore. Sve u svemu, sada je jasno da je Aneli raskinula sa Janjušem definitivno i da nema nameru da mu se vraća, bar to za sada tako deluje.

Janjuševa bivša ljubav

Aneli Ahmićprinstcreen TV Pink

– Janjuše, nemoj me manipulisati. Kad si mi rekao da ćemo ispoštovati Ramazan, rekao si mi da ti radim neke stvari i da se ne vide, to se desilo jer si bio jako nervozan. Dopustio si mi da me ljudi osuđuju, a imala sam odnose zato što sam te volela. Emotivno si me izmanipulisao da te zadovoljavam da niko ne vidi. Zašto me onda ne odbraniš od svojih prihatelja. Pričao si mi o plasmanima i anketama, rekao si mi da postoji šansa da pobediš, došao si ovde da pobediš preko moje grbače, ali ti to neće poći za rukom. Ti si meni pričao da si dobijao preteće poruke zbog mene i onda si ušao i opet si mi prešao preko svega – rekla je Aneli, Janjuševa bivša ljubav, pa nastavila:

Pročitajte i – Samo joj je to falilo – Hitno prekinut koncert Dragane Mirković, obezbeđenje reagovalo

– Treba da se sramiš, rekao si mi kako će me drugi prskati. Kad si bio u vezi sa Majom rekao si da je ona bila peta, a ti osmi, vidi se da se takmičiš sa svojim partnerima i da ih iskorišćavaš zbog plasmana, vređaš podršku našu, a kad ti trebaju stvari, tražiš da ti pošalju. Ti si me unakazio na nacionalnoj televiziji, uvek ću staviti Asmina ispred tebe jer je otac moje ćerke. Jovana, tebi je sve oprošteno, iako si manipulativna, mlada si, tako da šaljem Janjuša u izolaciju – odbrusila je Aneli, a Janjuš je kratko prokomentarisao:

– Ova žena nije normalna!


Podsetimo, Janjuš i Aneli planirali su da žive zajedno nakon rijalitija, a pominjali su i venčanje, međutim, sada su kao dva najveća neprijatelja.

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije