Samo joj je to falilo: Hitno prekinut koncert Dragane Mirković, obezbeđenje reagovalo

14.04.2024

14:04

By

Razvod Dragane i Tonija

Antonio Ahel/ATAImages.

Dragana Mirković

Prekinut koncert Dragane Mirković u Nemačkoj

Dragana Mirković ima veliku turneju, a  sinoć je imala koncert u Nemačkoj. Međutim njen nastup je prekinut zbog incidenta koji se dogodio u publici.

Prekinut koncert Dragane Mirković, obezbeđenje reagovalo

Na koncertu je, navodno, iznenada došlo do tuče u publici zbog čega je odmah reagovalo obezbeđenje, a Dragana Mirković je na kratko prestala da peva.

– Nastup Draganin su svi čekali, a onda u jednom trenutku je došlo do nesporazuma, problema nekog. Momci koji su bili u separeu do bina i Dragane su se posvađali, pokoškali i došlo je do tuče.

Prekinut koncert Dragane Mirković

Antonio Ahel/ATAImages

– Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje, te je smirilo gospodu koja je našla da pravi problem. Dragana je ubrzo nakon toga nastavila da ređa svoje hitove i publika je skakala sa njom sve do kraja nastupa – tvrdi izvor koji je prisustvovao koncertu pevačice.

Inače,  Dragana Mirković je prošlog meseca obelodanila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.


– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

-Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Prekinut koncert Dragane Mirković

Dragana MirkovićATA IMAGES

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju- stoji u saopštenju.

Još iz kategorije