U jeku razvoda sa Tonijem: Dragana Mirković u suzama zbog Karleuše, drhtavim glasom se oglasila

29.03.2024

10:15

By

Svekrva Dragane Mirković

Bojan Vuković

Dragana Mirković u suzama zbog Karleuše

Pevačica Dragana Mirković nedavno je javnosti saopštila da se razvodi od surpuga, biznismena Tonija Bijelića. Ona je nakon toga je dobila veliku podršku od koleginice Jelene Karleuše.

Dragana Mirković u suzama zbog Karleuše, evo šta je rekla o njoj

Naime, Jelena je nedavno istakla da je Dragana hrabra žena koja zaslužuje podršku, a Mirkovića je potvrdila da joj upravo ona najviše pomaže u najtežim trenucima.

Kako je Dragana otkrila, Karleuša je njena bliska prijateljica već decenijama, koja joj uvek kaže ono što misli i da joj je to psihički pomoglo u teškim momentim.

Dragana Mirković u suzama

– Jelena je jedna jako hrabra žena, koja hoće da kaže to što misli. Tako mi psihički pomogne, da ja stvarno nekada ne znam kako da joj se zahvalim na tome – rekla je ona, prenosi 24sata.hr, te Karleušu uporedila i sa svetskom zvezdom Madonom, istakavši da joj je ona čak i bolja od pop ikone:

Pročitajte: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke- Ružno je na kilometar

– Ne samo po toj hrabrosti, to kako ona doživljava šoubiznis, ma ona tako zna šoubiznis da je Madona koja je izazivala, koja je namerno radila neke pogrešne stvari jer je to smatrala reklamom, meni je Madona sad beba za Karleušu!


Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno javno podržala svoju koleginicu i prijateljicu Draganu Mirković, nakon njenog saopštenja da se razvodi.

Dragana Mirković u suzama

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a, da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem?

Pročitajte: Trpeo zlostavljanje pa pobedio bolest- Jelena Karleuša mu pokrila sve troškove lečenja

– Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ?

Dragana Mirković u suzama

– Samo znate da gledate svoju guzicu, da pravite sranja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate zene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: „Koji vam je, bre?

Još iz kategorije