Dragana Mirković se slomila zbog razvoda: Izgovorila je ovo i rasplakala se

27.03.2024

17:03

By

Prijatelj Dragane Mirković

Antonio Ahel/ATAImages.

Dragana Mirković

Dragana Mirković se rasplakala zbog razvoda

Pevačica Dragana Mirković juče je obavestila javnost da se razvodi i to posle 24 godine braka u kom je bila sa Tonijem Bijelićem. Daragana je kako je istakla podnela zahtev za razvod braka jer već tri godine ne živi sa suprugom pod istim krovom.

Dragana Mirković se rasplakala zbog razvoda, nije mogla da sakrije suze

Dragana je juče izdala zvanično saopštenje u kom je otkrila detalje, a sada jeprvi put progovorila o razvodu kada se Dragana Mirković rasplakala pred kamerama.

Dragana Mirković se rasplakala

Dragana Mirkovićyoutube

– Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-e. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže tad sam i najjača – rekla je Dragana za 24sata.hr i obrisala suze.

Kako je naveo pomenut medij ona nije još uvek spremna da priča o detaljima razvoda, ali kako je i sama navela u svom saoptenju Dragana već dući vrmenski period nije bila u dobrim odnosima sa suprugom.

Pročitajte i: Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

Podsetimo, Daragana je juče izdala saopštenje u kom je otkrila da se razvodi od Tonija Bijelića.


„Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Dragana Mirković se rasplakala

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. 

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Pročitajte i: Iako nisu u dobrim odnosima Ceca komentarisala razvod Dragane Mirković: Pretužno je…

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Šta još stoji u Draganinom saopštenju pročitajte u odvojenoj vesti.“

Još iz kategorije