Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

25.03.2024

21:03

By

Ana Bekuta se vraća u Zvezde Granda

Ana Bekuta se vraća u Zvezde Granda, poznato sve

Pevačica Ana Bekuta određeni perio dnije bila u žiriju poua Zvezde Granda, ali sada je konačno otkriveno, Ana Bekuta se vraća u Zvezde Granda.

Ana Bekuta se vraća u Zvezde Granda posle pauze koju je morala da napravi

Prošlo je više od mesec dana kako Ana Bekuta nije u sudijskoj stolici žirija Zvezda Granda, a sada je jasno da se ona vraća na to mesto.

Ovu vest potvrdili su njeni takmičari koji su objavili na društvenim mrežama fotografije i videe sa mentorske probe koju je vodila upravo Ana Bekuta.

Ana Bekuta se vraća u Zvezde Granda

Ana Bekutainstagram

Kako se može videti, njeni kandidati su vredno vežbali u Grandovom studiju, dok ih je Ana sa osmehom bodrila.

Kao što je poznato Anu je u ovom takmičenju menjao njen kolega Dragan Kojić Keba koji se odlično prilagodio novoj uloozi člana žirija u „Zvezdama Granda“.


Pročitajte i: Razvodi se Đanijev sin, snajka presekla: Slađa se oglasila i otkrila detalje

– Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu. Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati. Rekao sam im da sam i ja prošao sve ono što oni sada prolaze, u mnogo manjem obimu – istako je Keba nedavno i dodao:

– Dok sam živeo u Loznici takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godinama sam pobeđivao. Ja sam se takmičio sa 14 godina, a tada su mi se tresle pantalone od treme, potpuno ih razumem, isto sam i ja imao žiri koji me je ocenjivao. Nije sigurno bio stručan kao ovaj sada, ali sam ja drhtao pred njima.

Pročitajte i: Bekutu napali pevači zbog penzije pa otkrili šok detalje

Inače, Snežana Đurišić nedavno se izlanula i rekla da je Keba još kratko tu.

– Ana nam je bila odsutna, ona će valjda sada doći, Keba je divno odradio svoj posao. On je duhovit, zaista smo se onako lepo nasmejali i uživali smo svi sa njim – rekla je Snežana za Grand

IZVOR: Grand

Još iz kategorije