Bekutu napali pevači zbog penzije pa otkrili šok detalje

06.01.2024

12:00

By

Prošlost Ane Bekute

B. VUKOVIĆ

Ana Bekuta

Penzija Ane Bekute izazvala lavinu komentara

Ana Bekuta u martu je postala penzionerka, ali je nedavno otkrila da ima čak dve penzije. Pevačica prima nacionalnu penziju, ali je ostvarila i inostranu jer je u Austriji uplaćivala sebi doprinose kao istaknuti estradni umetnik.

Penzija Ane Bekute ne prestaje da se komentariše

Međutim, mnoge Anine kolege se bune jer nisu dobili nacionalnu penziju, a smatraju da je zaslužuju. Među njima su Nada Obrić, Goca Lazarević, Rade Jorović, Hasan Dudić i drugi.

– Bekuta kao i mnogi pevači je pametno postupila i razmišljala o budućnosti. Nije vrbovala nacionalnu penziju, već je sebi uplaćivala doprinose i to u Austriji kako bi se osigurala kada dođu dani za to. Samo je plus što je dobila i tu nacionalnu. Ne razumem kolege koji se bune i koji su zarađivali lepo, ali nisu hteli da odvoje i da sebi uplaćuju da imaju inostranu penziju. Niko njima nije kriv, ni Bekuta, ni Lepa Lukić, ne znam čemu ta kuknajava i upiranje prsta u druge.

Penzija Ane Bekute

Neka mladim pevačima, estradnim umetnicima bude lekcija da na vreme počnu da sebi uplaćuju doprinose i da sigurno čekaju starost- kaže nam jedna pevačica koja želi da ostane anonimna.

Pročitajte: Pre Mrke je ludo volela kolegu- Ana Bekuta je sa prvim mužem bila 10 godina u braku

Penzija Ane Bekute


-Ja jesam penzionerka, ali ja ću da radim sve dok budem mogla. Muzika je moj lek, publika je neko ko mene čini živom, tako da ja ne mogu da budem klasična penzinerka, volim kada sam korisna. Kada ne budem mogla više, ja neću da radim, sve dok mogu odlično, kaže Ana.

Još iz kategorije