Iako nisu u dobrim odnosima Ceca komentarisala razvod Dragane Mirković: Pretužno je…

27.03.2024

15:03

By

Ceca se žestoko posvađala sa kolegom

Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Dragane Mirković je glavna tema u medijima

Sve je iznenadila vest da se razvodi pevačica Dragana Mirković. Ona i Toni Bjelić su bili u braku 24 godine, a sada su odučili da se rastanku.

Razvod Dragane Mirković je glavna tema u medijima, Ceca joj pružila podršku

Mnoge javne ličnosti su se oglasile i pružile podršku Dragani, a  među njima je i Ceca Ražnatović.

– To stvarno ne mogu da komentarišem, ja niti znam šta se dešava u nečijem životu, niti me to zanima. U svakom slučaju uvek je pretužno kad jedna porodica rastura. Nikome to ne želim i niko normalan to ne želi nikome. Naravno da sam uz koleginicu – rekla je Ceca za Blic.

Razvod Dragane Mirković

Dragana Mirković juče je izdala zvanično saopštenje za medije, a danas se zvanično prvu put oglasila nakon što je saopštila svoju odluku.

– Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-e. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže tad sam i najjača – rekla je Dragana za hrvatske medije.


Pročitajte: Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

Podsećanja radi, ona je sve jasno obrazložila u saopštenju za medije koje vam prenosimo u celosti.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Razvod Dragane Mirković

Katarina Drajic/ATAImages

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte: Dragana Mirković se razvodi posle 24 godine braka- Toni već ima novu devojku, a evo kome je pripao dvorac

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Razvod Dragane Mirković

– Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina- napisala je Dragana između ostalog.

Još iz kategorije