Aneli raskinula sa Janjušem pa donela važnu odluku: Dosta je

04.04.2024

19:00

By

Aneli sumnja da je trudna

ATA IMAGES

Aneli i Janjuš

Aneli raskinula sa Janjušem

Rijaliti učesnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se često svađaju, a ponovo su raskinuli i napravili haos u Beloj kući. Ona je sada otkrila detalje njihovog turbulentnog odnosa.

Aneli raskinula sa Janjušem, ponovo došlo do velikog sukoba

Kako je istakla zbog Janjuševog ponašanja ne vidi budućnost sa njim nakon rijalitija.

– Mene jako boli kada on mene osuđuje i kada mi govori da sam ja folirant. Dosta mi je da dokazujem ljubav njemu. Naša ljubav jeste istinita, ali ako se ovako nastavi ja ne znam, ja sa njim planiram život, a onda se zapitam da li će takav biti napolju.

Aneli raskinula sa Janjušem

– Ja neću da se inatim, ali neću sada da ja idem kod njega, neka on dođe kod mene. Ja nemam više snage, iskrena ću biti, a da li će se nešto promeniti ne znam – rekla je Aneli, a potom otkrila zbog čega misli da je Janjušević nepoverljiv.

Pročitajte: Može da živi pet dana- Milan Milošević otkrio kolika mu je plata na Pinku

– Ne znam Drvo, ja njega volim, ali ne osećam tu njegovu ljubav. Ja ništa ne radim, sama pijem kafu, ne pričam ni sa kim, ali i dalje ne znam što je nepoverljiv, nema razloga za tim. Gubim snagu za tim, ja stalno njega molim za sve.


– On je navikao da ja uvek popustim, ja njega volim ali on nije ispravn prema meni. Ja ima dete sa kojim ću da živim, neću da se šetam sa njom. On ima taj težak karakter – rekla je Aneli.

Pročitajte: Aneli Ahmić na stubu srama, učesnici šokirani zbog onoga što su čuli, ne mogu da veruju

– Najviše mu zameram kada su neke rasprave, on je meni brani da se branim od ljudi, sve sam to radila zbog njega. On meni napravi problem kako se izražavam, on meni zamera sve, ispred svih kreće da mi govori to, pa me ponižava, pa ulazimo u svađu. On mene brani od nekih ljudi i povređuje me time kada se ja loše izrazim, on me iznapu*ava na najgore, govori da sam folirant.

Aneli raskinula sa Janjušem

– Napada me, a onda ustane Maja i kreće da govori kako je on u pravu što me kanali, ja hoću stabilnog muškarca. Ja njemu nikada nisam mogla išta da kažem, on mi ne da, stalno me prekida. On ako ne promeni neke stvari, da mi dopusti da pričamo normalno, on i ja nećemo biti zajedno, ne mogu na silu više – rekla je Ahmićeva.

Još iz kategorije