Brutalan raskid: Definitivan kraj ljubavi Aneli i Janjuša, jedno drugom svašta sasuli u lice

15.03.2024

20:15

By

Janjuševa bivša ljubav

prinstcreen TV Pink

Aneli Ahmić

Raskinuli Aneli i Janjuš

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se sukobili i raskinuli. Oni su se još sinoć za crnim stolom sukobili i stavili tačku na svoju ljubavi tako da je sada definitvno i jasno da su raskinuli Aneli i Janjuš.

Raskinuli Aneli i Janjuš, definitvno je kraj

Kada je za crnim stolom počela rasprava između do skoro ljubavnog para svi su zanemeli. uvrede su pljuštale na sve strane i jedno drugom su sve i svašta izgovorili.

– Najveću folirant koji je ušao u rijaliti, folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant – rekao je Janjuš.

– Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan – rekla je Aneli.

– Folirantu – rekao je Janjuš.

– G**no jedno p**rano, praviš me budalom ovde, đubre jedno odvratno – rekla je Aneli.


– Svaki dan me j**e u mozak – rekao je Janjuš.

– Šta ti je ženska glavo – pitao je Mića.

Pročitajte i: Loše vesti u domu Ražnatovića: Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

– Ovaj čovek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan, doveo me je do ludila, posvađali smo se, otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim – rekla je Aneli.

– Šta ti je ženska glavo, vređate se kao da ste dušmani – rekao je Mića.

– Ovo je kraj, neću polemisati, preznojila sam se od njega. Smrade jedan videćeš za sve što si mi uradio, smradu, glumac, smradino – rekla je Aneli.

Raskinuli Aneli i Janjuš

M.M./ATAImagesATA IMAGES

Ona mi navlači komunikaciju, traži to. Može da se iznervira oko čega hoće, jedne sekunde više ne trpim, ne zna šta će od dosade pa , meni je*e mozak – rekao je Janjuš.

– Oko gluposti, šta joj je sa tom Majom – pitao je Đedović.

– Otkud znam, svaki dan je ovako. Kaže mi da mi vidi mimiku, ja ni ne pogledam tamo, sramota me da pričam o tome, traži od mene đavola – rekao je Janjuš.

Još iz kategorije