Ponovo ostala bez posla: Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hajpu, vlasnik sve otkrio

23.04.2024

14:00

By

Dušica Jakovljević dobila otkaz

Dušica Jakovljević dobila otkaz na televiziji Hajp

Voditeljka Dušica Jakovljević je nedavno prešla sa televizije Pink na televiziju Hajp, ali ni na novom poslu se nije dugo zadržala.

Dušica Jakovljević dobila otkaz na televiziji Hajp, Mirković sve potvrdio

Naime, danas je vlasnik ove kuće, Saša Mirković potvrdio da Jakovljevićeva više nije deo njihovog tima.

– Tačno je. Dušica više nije deo Hype televizije – rekao je Mirković za Alo!, pa otkrio razlog raskida ugovora sa voditeljkom.

Dušica nije ispunila ugovorne obaveze, te smo tim povodom odlučili da sa njom prekinemo saradnju – priznao je vlasnik Hype televizije.

Pročitatajte: Filip Car pokazao divan prizor iz porodičnog doma- Ćerkica Leona mu je u naručju

Podsećanja radi, ona je nedavno u jednoj emisiji pomenute medijske kuće načela intrigantnu temu.

Dušica Jakovljević dobila otkaz


Dušica je govoreći o ponašanju čelnih ljudi u kući u kojoj je do skoro radila, pokazala koliko joj je teško zbog neshvatanja njenih potreba i njenog ličnog života aludirajući na Pink.

Kao što smo već pisali, ona je istakla da je želela da bar popije kafu sa tim ljudima sa kojima je sarađivala prethodnih deset godina, ali da odgovor nije bio baš prijatan. To joj je jako zasmetalo i zabolelo, pa nije mogla da sakrije emocije.

Pročitajte: Dušica Jakovljević pokazala novog dečka- Voditeljka smuvala bogatog biznismena, žene se otimaju oko njega

-Niko nema pravo da mene onemogući da radim posao koji radim dvadeset pet godina, koji radim vrlo pošteno, predano, lojalno i niko nema pravo da oduzme tvom detetu, mom detetu hleb ili krov nad glavom – kroz suze je rekla Dušica Jakovljević za Hype televiziju.

Podsećanja radi,  „Veliki brat“ je bio prvi rijaliti šou program koji se prikazivao na našim prostorima, a sada već bivša voditeljka „Zadruge 7 Elita“, Dušica Jakovljević takođe je bila deo ovog projekta.

Dušica Jakovljević dobila otkaz

Nedavno je ovu veliku tajnu, a to je da je iza muškog glasa robota krila upravo ona.

– Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene.

– Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena – ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Još iz kategorije