Dušica Jakovljević pokazala novog dečka: Voditeljka smuvala bogatog biznismena, žene se otimaju oko njega

15.04.2024

11:00

By

Posao Dušice Jakovljević

ATA IMAGES

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević ima novog dečka, voditeljka ne krije da je srećna i voljena sa novim partnerom

Kako prenose mediji, Dušica Jakovljević ima novog dečka. Naime, lepa voditeljka već pola godine uživa u skladnom odnosu sa uspešnim biznismenom za kojeg mnogi kažu da je jedan od poželjnijih muškaraca u Srbiji, kao i da je i te kako cenjen i uspešan među poslovnim ljudima u zemlji i regionu.

Dušica Jakovljević ima novog dečka, voditeljku osvojio uspešni biznismen

Dušica Jakovljević, inače, duži vremenski period ne deli ni sa medijima, ni na društvenim mrežama nikakve detalje iz privatnog života, međutim, kako je njena veza sve stabilnija i ozbiljnija, nije odolela, pa je objavila fotografiju sa partnerom, ali nije pokazala njegovo lice. Međutim, svim njenim pratiocima odmah je bilo jasno da Dušica Jakovljević ima novog dečka.

Dušica Jakovljević ima novog dečka

Dušica Jakovljević sa dečkomInstagram

– Dušica se pored novog dečka oseća kao princeza. U pitanju je bogati biznismen, on je poznat po vođenju nekoliko uticajnih firmi. Stariji je od nje i ima reputaciju najpoželjnijeg muškarca oko kojeg se žene bukvalno otimaju. Njegovo bogatstvo, moć i atraktivan izgled bili su dovoljni da osvoji srce poznate voditeljke – rekao je izvor medijima i dodao:

Pročitajte i – Kad naljuti Filipa, Prija ima specijalan trik – Aleksandra pokazala kako je omađijala supruga

– Dušica i njen novi partner su duži vremenski period zajedno, pola godine čini mi se, a svemu tome prethodilo je nekoliko meseci intenzivnog druženja pre nego što su uplovili u vezu. Vešto su se krili i uspeli da sačuvaju intimu od javnosti i medija. Njih dvoje uživaju u ljubavi, izbegavaju javna pojavljivanja i veoma su srećni – dodao je izvor koji nije želeo da otkrije ko je konkretno novi dečko Dušice Jakovljević.

Pročitajte i – Ni kod Brene brak nije kao što se čini – Pevačica u suzama obelodanila probleme sa Bobom

Podsećanja radi, Dušica je nakon razvoda imala nekoliko turbulentnih veza, pa ne čudi što sada svoj ljubavni život strogo čuva i ne objavljuje skoro ništa na društvenim mrežama tim povodom. Kako je jednom prilikom i sama rekla, iskrenost joj se više puta obila o glavu, te je nučila lekciju i sada je i te kako oprezna i diskretna.


Dušica Jakovljević ima novog dečka

Dušica JakovljevićATA IMAGES

Voditeljka inače već nekoliko meseci radi na TV Hype i ima autorsku emisiju. Naime, Dušica Jakovljević dala je otkaz na Pinku gde je bila zaštitno lice rijalitija Zadruga i Elita, međutim, nedavno je rešila da promeni firmu i kako je u nekoliko navrata istakla u intervjuima, nije se pokajala jer je to bio logičan sled nastavka njene duge karijere u medijima.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije