Tamara Vučić u nikad romantičnijem izdanju: Haljina je san snova i sve dame je žele u svom garderoberu

26.06.2024

12:40

By

Doručak Tamare Vučić

ATA IMAGES

Budući da je prva dama Srbije u svojim poslovnim angažmanima najviše posvećena mališanima i da uvek ističe da je izuzetno značajno bavljenje decom u svakom smislu, Tamara Vučić je bila deo regionalne konferencije o ranom razvoju i roditeljstvu, gde je privukla izuzetnu pažnju.

Stajling Tamare Vučić pravo je osveženje

Pored toga što se kao govornik istakla, u fokus je dospeo, za ovu priliku posebno odabran stajling Tamare Vučić, koja je svojom pojavom sve ostavila bez daha.

Stajling Tamare Vučić

Uvek besprekorno i u skladu sa prilikom stilizovana, prva dama Srbije nikog ne ostavlja ravnodušnim, te ne čudi što ponosno nosi titulu modne ikone, a zašto je to tako i ovog puta pokazala je svojim modnim izborom.

Stajling Tamare Vučić

 


Zapravo, u prvi plan je dospela Tamarina romantična haljina u crno-belom dezenu, tačnije na uvek aktuelne tufne.

Pročitajte i – Tamara Vučić održala lekciju stila – Ovom kombinacijom privukla sve poglede na sebe

Midi-model sa puf-rukavima koji se lagano širi, savršeno je istakao njenu figuru, ali sa merom, kako i priliči dami njenog položaja i statusa.

Stajling Tamare Vučić

Haljinu je uklopila uz bele salonke koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode i torbu u istoj boji i sve upotpunila odlično stilizovanom kosom sa blagim talasima i decentnim minđušama.

Stajling Tamare Vučić oduševio je mnoge, a posebno se dopao pripadnicama ženske populacije

Celokupan stajling Tamare Vučić pravo je osveženje i okarakterisan je kao „must have“ ovog leta budući da je idealan kako za poslovne, tako i za večernje prilike, ali i za svečane događaje.

Stajling Tamare Vučić

Modni kritičari nisu imali ni jednu jedinu zamerku na Tamarin outfit koji je za čistu desetku, a korisnici društvenih mreža složni u mišljenju da joj haljina, idealna za ovo doba godine odlično pristaje, uputili su niz pohvalnih reči.

Stajling Tamare Vučić

Fotografije same za sebe govore da je prva dama još jednom napravila sjajan modni izbor kojim je iznova  održala lekciju iz stila.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/ Tamara Vucic Instagram

Još iz kategorije