Skinula se poznata voditeljka: Zavrteće vam se u glavi od tela ove lepotice

28.06.2024

18:00

By

Voditeljka Marija Egelja

ATA IMAGES

Marija Egelja

Voditeljka Marija Egelja pokazala zanosno telo. Kako danas prenose mediji, Marija Egelja važi za jedno od zanosnijih TV lica, pa ne čudi što se odvažila da pokaže čime raspolaže.

Voditeljka Marija Egelja pokazala zanosno telo i sve ostavila bez daha

Naime, voditeljka Marija Egelja provela je dan na bazenu, a na njen izgled u kupaćem niko nije ostao imun.

Egelja je pozirala na ivici bazena, a sliku objavila na svom Instagram profilu.

Voditeljka Marija Egelja

EgeljaInstagram

Voditeljka Marija Egelja je bila u jednodelnom kupaćem kostimu koji je savršeno ocrtavao njenu figuru, a koliko joj je lepo govori i osmeh koji nije skidala sa lica.

– Nas dve sa tri dečaka vragolana, uspele – napisala je ona u opsiu fotografije.


Voditeljka Marija Egelja ne libi se da pokaže čime raspolaže

Podsetimo, Marija je od svog supruga Aleksandra starija i kada se udala uzela je njegovo prezime. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ceremonija venčanja organizovana je samo za najbliže. Pred svadbu, inače, glavna vest koja se komentarisala u javnosti bila je da je voditeljka u drugom stanju, a ona se u međuvremenu porodila i na svet donela dečaka.

Pročitajte i – Porođaj Sanje Kužet očekuje se svakog dana – Voditeljka Granda blista u devetom mesecu

– Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem ‘ne’ . priznala je voditeljka Marija Egelja za magazin „Gloria“.

Na njihovom venčanju goste su zabavljali pevači Vanja Mijatović i Petar Mitić, a mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu „Od ljubavi jače“.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije