Nekada fatalna crnka, a danas…Pogledajte kako su godine uticale na izgled Rade Radenović

25.06.2024

09:20

By

Izgled Rade Radenović

Tv Pink Printscreen

Nekadašnja voditeljka Rada Radenović svojevremeno je važila za najatraktivniju crnku sa malih ekrana, za njom su uzdisali mnogi muškarci, dok su je žene sa dozom zavisti gledale i pitale se koja je tajna njene lepote.

Izgled Rade Radenović oduvek je oduševljavao

Na malim ekranima, Rada se prvi put pojavila u spotu pokojnog Tošeta,“Vo kosi da ti spijam“ , a zatim se za svoje mesto izborila na televiziji “Pink” čije je postala zaštitno lice.

Izgled Rade Radenović

Najprepoznatljivija je po kultnom “City club-u”, a vodila je i emisije „Vi pitate“, „Zadrugu“ i emisiju „Rada sam“. 2018. godine je napustila ovaj poziv i potpuno se povukla iz javnog života.

Izgled Rade Radenović

Budući da je važila za jednu od najlepših dama sa javne scene, mnogi se pitaju da li su na izgled Rade Radenović uticale godine, ali i kako živi i čime se bavi ova harizmatična dama.


Pročitajte i – Ova slika slama srce – Isplivala poslednja poruka preminule voditeljke Bojane Janković

Putem Instagrama dobili smo odgovore na neka pitanja i jasno je da i u petoj deceniji ona izgleda zaista sjajno.

Zadržala je status prave lepotice zbog koje su je mnogi nazivali srpska Hale Beri, ali i atraktivnu figuru po kojoj je i te kako bila prepoznatljiva.

Putem društvenih mreža može se zaključiti i da slobodno vreme nekadašnja voditeljka najviše voli da provodi u društvu sina Petra i kućnog ljubimca, kao i da zaista uživa u životu, ako je suditi po njenom širokom osmehu.

Izgled Rade Radenović nije se drastično izmenio i ona se i u petoj deceniji može pohvaliti sjajnom figurom

Izgled Rade Radenović svakako je i dalje na zavidnom nivou, a kada je reč o njenom emotivnom statusu, nema baš mnogo informacija na tu temu. Naime, kako je preneo “Hello”, nju je svojevremeno zaveo crnogorski biznismen Dejan Milić, koji je tada imao suprugu i dvoje dece.

Rada je iz te veze 2010. godine na svet donela sina , a iako sa ocem svog deteta nikada nije živela, jednom prilikom je otkrila da je sin Petar rođen iz velike ljubavi, a da je sa Dejanom ostala dobar prijatelj, te da on, iako malo, vreme provodi sa sinom koji podjednako uživa u ljubavi oba roditelja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen/Tv Pink Printscreen/Rada Radenovic Instagram/

Još iz kategorije