Trik Vere Matović žene masovno dele: Pojavila joj se buđ u tuš kabini, a ona je uništila preko noći

02.07.2024

14:15

By

Savet Vere Matović

ATA IMAGES

Vera Matović

Savet Vere Matović za čišćenje fleka od buđi

Savet Vere Matović za čišćenje biće vaš najnoviji trik za blistavo domaćinstvo. Naime, ona je uspešno je skinula buđ iz tuš kabine i pokazala fotografiju na kojoj se vidi kako je izgledalo pre, a kako posle čišćenja.

Savet Vere Matović za čišćenje veoma je jednostavan

Naime, nakon brojnih saveta Vera se odlučila se za onaj koji uključuje samo dva sastojka. Tako je na kritičnim delovima – na ivicama svoje tuš kanbine preko noći ostavila vatu natopljenu izbeljivačem, a ujutro je celo to područje bilo belo i bez imalo buđi.

Savet Vere Matović

Čak je i nju iznenadio ovakav rezultat pa je morala da se pohvali svima u grupi. Kao dokaz, priložila je i fotografiju, a ljudi su oduševljeni. Evo još nekih korisnih trikova u vezi sa ovom temom!

– Ovo je odlično. Pokušala sam da stavim izbeljivač nekoliko puta, ali nikada na vati.

Pročitajte i – Da li je ovo moguće – Ni u ludilu nećete pogoditi koje je godište Vera Matović

Izbeljivač je i meni pomogao, samo ga je potrebno ostaviti da stoji preko noći, neki su od komentara.


Međutim, pre nego što se pokušate uhvatiti u koštac s mrljama plesni u vašem domu, morate preduzeti određene sigurnosne mere, glasi savet Vere Matović. Svakako se zaštitite od spora naočarama, dugim gumenim rukavicama i maskom koja pokriva nos i usta.

Pročitajte i – Ovo je najskuplja kuća na estradi – Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO 

Preporučuje se uklanjanje plesni samo ako je uzrokovana kondenzacijom i pokriva površinu manju od jednog kvadratnog metra. Ako je plesan uzrokovana problemima kao što su kanalizacija ili kontaminirana voda, treba da kontaktirate stručnjaka.

Podsetimo, osim po pesmama i popularnosti, Vera je poznata i po kući koja je najskuplja na estradi. A veoma je vrsna i kao kuvarica, pa ne sumnjamo da će vam se ovaj recept Vere Matović i te kako svideti.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije