Recept Petra Graše ćete obožavati
Otkako je postao otac Petar Grašo svaki slobodan trenutak provodi u krugu svoje porodice. Pevač koji iza sebe ima zavidnu karijeru se ne libi ni da zasuče rukave, pa svojim najmilijima često spremi omiljeno jelo, a recept Petra Graše prenosimo vam u celosti.
Recept Petra Graše će vas oduševiti
Naime, Petar je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelio recept koji se često nalazi na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji on sprema sa rukolom i paradajzom.
– Uz malu pauzu između koncerata najbolje se opuštam u kuhinji, to već dobro znate. Jednostavan je to recept koji će pohvaliti svi ukućan – napisao je pevač.
Sastojci:
4 fileta brancina (s kožom)
Vegeta Maestro Morska so
300 g chery paradajza
80 g mlade rukule
Za preliv:
3 kašičice balzamiko sirćeta
5 kašičica maslinovog ulja
Morska so
Crni biber
Recept Petra Graše jednostavan je za pripremu
Rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade. Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Prijatno!