Jelena Đoković prošetala komade koji nikada ne izlaze iz mode: Evo gde možete iskopirati njen stajling za nekoliko hiljada dinara

04.07.2024

10:40

By

Stajling Jelene Đoković

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Novak i Jelena Đoković preko svoje „Fondacija Novak Đoković“ trude se na razne načine da pomognu i ulepšaju detinjstvo mnogim mališanima širom Srbije, pa pored otvaranja vrtića, oni redovno organizuju predavanja i radionice na kojima roditelji mogu da nauče i otkriju neke nove pristupe roditeljstvu.

 Stajling Jelene Đoković dopada se baš svima

Jedan od tih projekata jeste i „Podrška, NE perfekcija“, kroz koji roditelji u saradnji sa stručnim timom razgovaraju, dele iskustva i traže načine kako da na najefikasniji način prevaziđu izazove u odgajanju deteta.

Stajling Jelene Đoković

Pre nekoliko dana se na jednom takvom skupu pojavila Noletova supruga, koja je privukla veliku pažnju kako svojim prisustvom tako i odevnom kombinacijom, a budući da je snimak sa istog ubrzo osvanuo na društvenim mrežama, u fokus je odmah dospeo stajling Jelene Đoković.

Pročitajte i – Jelena Đoković u Parizu izdominirala stajlingom – Ovo modno izdanje apsolutni je hit sezone

Iako nije uvek hvaljena kada su modni odabiri u pitanju, stil Jelene Đoković od kog ne odstupa može se nazvati svedenim i uvek u skladu sa prilikom, a ni ovog puta ona nije izašla iz svoje zone komfora, te se obukla u ono u čemu se najlagodnije oseća.

Stajling Jelene Đoković, naime, sastojao se iz komada koji su večni klasici koji nikada neće izaći iz mode, a reč je o beloj majici i uvek aktuelnom džinsu.


Stajling Jelene Đoković

Uz sve to je savršeno uklopila bele patike, za koje modni znalci navode da su “must have” komad današnjice, a posebno dobro idu uz nešto tamnije farmerke visokog struka, nalik ovim za koje se odlučila i Jelena Đoković.

Stajling Jelene Đoković možete iskopirati za nekoliko hiljada dinara

Prednost ovakvog modela jeste i što vizuelno izdužava figuru, pa ne čudi što je postao omiljen među damama, a ako želite da vaš outfit izgleda nenapadno i skupo, začinite ga kardiganom baš kao Jelena Đoković.

Ako se i vama se dopao ovaj stajling Jelene Đoković, pronašli smo kako ga možete kreirati za nekoliko hiljada dinara.

Zara, 999 dinara

Stajling Jelene Đoković

Stradivarius, 1.990 dinara

Stajling Jelene Đoković

H&M, 1.399 dinara

Stajling Jelene Đoković

Bershka, 1.990 dinara

Stajling Jelene Đoković

IZVOR: Starmagazin/Zadovoljna.nova.rs

SLIKE: Ata Images/Instagram/Printscreen

Još iz kategorije