Recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti
Glumac Miloš Biković se nedavno ostvario u ulozi oca, na čposlovnom planu je više nego uspešan, ali malo ko zna da se on savršeno snalazi i u kuhinji.
Naime, on smatra da je pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.
Recept Miloša Bikovića za jelo koje će vas oduševiti, ovo je tajna za zdrav obrok
Jelo koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo.
Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle.
Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.
Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da se sastojci lepo umute.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti