Svi se pitaju na koga liči: Ovo je naslednik Miloša Bikovića, dečak je neodoljiv

05.02.2024

19:00

By

Miloš Biković objavio prvu fotografiju sa sinom

instagram

Miloš Biković

Naslednik Miloša Bikovića je usrećio porodicu

Pre mesec dana, glumac Miloš Biković je postao otac dečaka. Ponosni roditelji su sinu odlučili dati ime Vasilije, a ponosna mama s vremena na vreme objavi dečakovu fotografiju.

Naslednik Miloša Bikovića je neodoljiv

Ona je uslikala naslednika Vasilija, odnosno samo telo i pohvalila se njegovim stajlingom.

Naslednik Miloša Bikovića

Uz fotografiju je stavila mali stiker srca, a fotografija je naišla na veliko oduševljenje svih korisnika ove društvene mreže, budući da nemamo tako često priliku da vidimo ovakve trenutke.

Podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.

Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i prosavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.


Naslednik Miloša Bikovića

Inače, Miloš se nedavno našao na udaru jer se Ministarstvo iz Kijeva, oglasilona društvenoj mreži Iks, gde su napisali da će Miloš Biković, podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, a onda dodali i da će on igrati u trećoj sezoni HBO hit serije „Beli Lotos“, što je izazvalo lavinu komentara.

Pročitajte: Miloš Biković sa bratom pred kamerama- On je iguman manastira Jovanja, ovako izgleda

Objavu prati montirani snimak Bikovića u kojem se prepliću njegove filmske uloge i replike iz scenarija sa njegovim izjavama o Rusiji, ali i nagrade koje je dobio od Moskve i Srbije, preneo je RT Balkan, povodom celokupne situacije, oglasilo se i Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Međutim, do kraja je odlučeno da je Biković ostao bez uloge.

Još iz kategorije